En pizza toppet med alt det bedste fra en græsksalat, fyldt med dejlig smag og lækre råvarer.
Denne her pizza får altså solen til at skinne og man kan næsten fornemme de græske himmelstrøg for hver mundfuld.
Top den med tørret oregano og ruccola, så er der altså ikke et øje tørt.
Pizza med feta, soltørrede tomater og oliven
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 1 portion pizzasauce - klik her
Topping
- 2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 200 g
feta
- 1lille glas
soltørrede tomater i olie
- 1lille glas
små græske oliven
- 2
små rødløg, skåret i både
-
Ruccola salat
-
Friskkværnet peber og tørret oregano til toppen
Sådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella, smuldret feta, rødløg og soltørrede tomater på bundene.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader).
- Top pizzaerne med ruccola og små græske oliven, og drys med tørret oregano og friskkværnet peber.