Opskrift på pizza med fanø skinke

Pizza med Fanø skinke

Lækker og enkelt pizza med en masse smag. Som altid har vi bagt vores pizzaer i vores Morsø Forno pizzaovn, – det giver både en fantastisk smag og en lækker sprød bund, og så er det virkelig bare det hyggeligste i verden.

Opskrift på pizza med fanø skinke

Pizza med Fanø skinke

Opskrift på lækker pizza med Fanø skinke
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer

Ingredienser

Topping

  • 1 1/2 bøffelmozzarella, åbnet og drænet godt for væde
  • 50 g

    parmesan, fintrevet

  • 8

    markchampignon, i skiver

  • 12 skiver

    Fanø skinke

  • Ruccola til toppen

  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

Topping

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.
  • Smør pizzabunden med tomatsauce.
  • Fordel loge mængder bøffel mozzarella på pizzabundende, og derefter champignon.
  • Tilføj friskrevet parmesan og friskkværnet peber.
  • Bag til pizzaerne er gyldne og sprøde. (i ovn, ca. 15 min ved 250 grader)
  • Fordel tynde skiver Fanø skinke på bundene sammen med frisk ruccola og server straks.
Pizza med fanø skinke
Pizza med fanø skinke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)