Lækker og enkelt pizza med en masse smag. Som altid har vi bagt vores pizzaer i vores Morsø Forno pizzaovn, – det giver både en fantastisk smag og en lækker sprød bund, og så er det virkelig bare det hyggeligste i verden.
Pizza med Fanø skinke
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 1 portion pizzasauce - klik her
Topping
- 1 1/2 bøffelmozzarella, åbnet og drænet godt for væde
- 50 g
parmesan, fintrevet
- 8
markchampignon, i skiver
- 12 skiver
Fanø skinke
-
Ruccola til toppen
-
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Topping
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.
- Smør pizzabunden med tomatsauce.
- Fordel loge mængder bøffel mozzarella på pizzabundende, og derefter champignon.
- Tilføj friskrevet parmesan og friskkværnet peber.
- Bag til pizzaerne er gyldne og sprøde. (i ovn, ca. 15 min ved 250 grader)
- Fordel tynde skiver Fanø skinke på bundene sammen med frisk ruccola og server straks.