Opskrift på pizza med fanø skinke

Pizza med Fanø skinke

Lækker og enkelt pizza med en masse smag. Som altid har vi bagt vores pizzaer i vores Morsø Forno pizzaovn, – det giver både en fantastisk smag og en lækker sprød bund, og så er det virkelig bare det hyggeligste i verden.

Pizza med Fanø skinke

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 1 1/2 time

Opskrift på lækker pizza med Fanø skinke

Ingredienser

  • 1 portion <a href="https://gourministeriet.dk/pizzadej-gundopskrift-paa-sprode-pizzabunde/
  • ">pizzadej
  • Tomatsauce
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 stort løg, fint hakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk oregano
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum, - kan undlades
  • Topping
  • 1 - 1 1/2 bøffelmozzarella, åbnet og drænet godt for væde
  • 50 g parmesan, fintrevet
  • 8 markchampignon, i skiver
  • 12 skiver Fanø skinke
  • Ruccola til toppen
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

1

Tomatsauce Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.

2

Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.

3

Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.

4

Topping Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.

5

Smør pizzabunden med tomatsauce.

6

Fordel loge mængder bøffel mozzarella på pizzabundende, og derefter champignon.

7

Tilføj friskrevet parmesan og friskkværnet peber.

8

Bag til pizzaerne er gyldne og sprøde. (i ovn, ca. 15 min ved 250 grader)

9

Fordel tynde skiver Fanø skinke på bundene sammen med frisk ruccola og server straks.

Pizza med fanø skinke
Pizza med fanø skinke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*