Opskrift på pizza med fanø skinke

Pizza med Fanø skinke

Pizza med Fanø skinke
Opskrift på lækker pizza med Fanø skinke
Opskrift på pizza med fanø skinke

Lækker og enkelt pizza med en masse smag. Som altid har vi bagt vores pizzaer i vores Morsø Forno pizzaovn, – det giver både en fantastisk smag og en lækker sprød bund, og så er det virkelig bare det hyggeligste i verden.

Opskrift på pizza med fanø skinke

Pizza med Fanø skinke

Opskrift på lækker pizza med Fanø skinke
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Tomatsauce

  • 1 ds

    hakkede tomater

  • 1

    stort løg, fint hakket

  • 3 fed

    hvidløg, finthakket

  • 1 tsk

    basilikum

  • 1 tsk

    oregano

  • Olivenolie

  • Salt og peber

  • Frisk basilikum, - kan undlades

Topping

  • 1 1/2 bøffelmozzarella, åbnet og drænet godt for væde
  • 50 g

    parmesan, fintrevet

  • 8

    markchampignon, i skiver

  • 12 skiver

    Fanø skinke

  • Ruccola til toppen

  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

Tomatsauce

  • Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.
  • Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.
  • Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.

Topping

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.
  • Smør pizzabunden med tomatsauce.
  • Fordel loge mængder bøffel mozzarella på pizzabundende, og derefter champignon.
  • Tilføj friskrevet parmesan og friskkværnet peber.
  • Bag til pizzaerne er gyldne og sprøde. (i ovn, ca. 15 min ved 250 grader)
  • Fordel tynde skiver Fanø skinke på bundene sammen med frisk ruccola og server straks.
Pizza med fanø skinke
Pizza med fanø skinke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*