Pizza margarita med bøffelmozzarella
Opskrift på pizza margarita med bøffelmozzarella

Simpel og enkelt pizza toppet med hjemmelavet tomatsauce og ost, – enkelt og godt.
Pigerne elsker denne helt simple pizza margherita, med kun tomatsauce og mozzarella.
Står det til de yngste medlemmer af familien skal det helst bare være revet mozzarella der kommer på toppen, men denne version med en god bøffelmozzarella gør altså oplevelsen noget mere lækker.
Pizzaen er selvfølgelig bagt i vores Morsø Forno pizzaovn.

Pizza margarita med bøffelmozzarella
Opskrift på pizza margarita med bøffelmozzarella
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion
pizzadej – Prøv denne opskrift på pizzadej
- 1 portion pizzasauce – klik her
Topping
- 3-4 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
Topping
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
- Krydr med salt og peber og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader)
Noter
Ruccola er et af mine foretrukne ingredienser på en pizza, – jeg topper altid pizzaen med ruccola inden serveringen, det klæder de fleste varianter.


