Pizza caprese - Pizza med friske tomater, mozzarella og basilikum
Opskrift på de lækreste friske pizzaer toppet med friske tomater, mozzarella og masser af frisk basilikum.

Frisk, sprød og mega lækker pizza a la caprese, – fyldt med mozzarella, friske tomater og masser af frisk basilikum. En skøn farverig sag med masser af dejlig smag.
Kan du få fat i tomater i forskellige farver tager de sig altså virkelig godt ud på denne sprøde pizzabund, – men ellers gør røde stilk tomater altså også et rigtig godt stykke arbejde 🙂
Det vigtigste er at du bruger nogle lækre tomater med masser af smag, – det er essentielt for et godt resultat.

Pizza caprese – Pizza med friske tomater, mozzarella og basilikum
Opskrift på de lækreste friske pizzaer toppet med friske tomater, mozzarella og masser af frisk basilikum.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
- 400 g cheerrytomater, halveret
- 4 friske mozzarella
- 150 g revet mozzarella
- 2 potter basilikum
- Salt og peber
- Evt. olivenolie
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Dræn mozzarella ostene for væde og mas så meget væde ud som muligt. Jeg krammer dem gerne i lidt køkkenrulle, – så de er helt tørre.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør bundene med pizzasauce, og fordel den revede mozzarella herover.*Du kan med fordel gemme en smule mozzarella, som du fordeler på pizzaerne lige efter bagning. Så smelter den en smule, men har stadig den cremede friske smag og konsistens.
- Riv to af de friske mozzarella i grove strimler og fordel også disse på pizzabundene, – krydr med salt og peber.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.
- Riv de sidste to mozzarella i grove strimler og fordel dem på de varme pizzabunde, – top med friske tomater og masser af frisk basilikum.
- Krydr med med friskkværnet peber, og giv evt. pizzaerne en smule god olivenolie på toppen inden servering.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


