Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pizza bianco med græskar, pesto og mascarpone
Opskrift på lækker pizza bianco med græskar, pesto og mascarpone.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Italiensk
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
1
portion
pizzadej
- klik her
4
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
200
g
mascarpone
1
dl
grøn pesto, - prøv denne
ruccola pesto
1/2
hokkaido græskar
4
håndfulde
ruccola
50
g
pinjekerner
Salt og peber
Sådan gør du
Skær græskarret i ultra tynde skiver, - gerne på et mandolinjern.
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundene.
Top med græskar, klatter af pesto og drys med pinjekerner. Krydr med salt og peber.
Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
Server pizzaerne toppet med frisk ruccola.
Video