Pizza bianco med gedeost - Opskrift på pizza med gedeost

Pizza bianco med gedeost, pesto og valnødder

Skøn og enkelt pizza toppet med gedeost og pesto, frisk ruccola, valnødder og balsamico. En virkelig lækker kombination med masser af smag og fylde.
Jeg elsker pizza bianco, – synes man kan få nogle fantastiske smage frem, og sådan én her med gedeost er bare én af mine favoritter.
Den søde cremede balsamico giver et skønt modspil til den fede gedeost og den bitre ruccola.

Pizza bianco med gedeost, pesto og valnødder

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 1 1/2 time

Opskrift på lækker pizza bianco med gedeost.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 3-4 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
  • 2 ruller gedeost, skåret i skiver
  • 1 dl grøn pesto, - prøv denne ruccola pesto
  • 4 håndfulde ruccola
  • 2 håndfulde valnødder
  • En god balsamico creme
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.

2

Fordel bøffel mozzarella og skiver af gedeost på bundene, og top med klatter af ruccola.

3

Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.

4

Server pizzaerne med frisk ruccola og valnødder på toppen, og dryp med balsamico creme.

Pizza bianco med gedeost - Opskrift på pizza med gedeost
Pizza bianco med gedeost – Opskrift på pizza med gedeost
Pizza bianco med gedeost - Opskrift på pizza med gedeost
Pizza bianco med gedeost – Opskrift på pizza med gedeost
Pizza bianco med gedeost - Opskrift på pizza med gedeost
Pizza bianco med gedeost – Opskrift på pizza med gedeost
Pizza bianco med gedeost - Opskrift på pizza med gedeost
Pizza bianco med gedeost – Opskrift på pizza med gedeost
Pizza bianco med gedeost - Opskrift på pizza med gedeost
Pizza bianco med gedeost – Opskrift på pizza med gedeost

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*