
Skøn pastasalat med hjemmelavet pesto, quinoa og valnødder, perfekt tilbehør til den kommende grillsæson.
Salaten er dejlig mættende og går fint som eneste tilbehør til et godt stykke grillet kød, grøntsager eller lignende.

Pastasalat med pesto og valnødder
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 150 g
pasta, skruer, horn eller lignende
- 3 håndfulde
babyspinat
- 1 håndfuld
røde salatblade, revet i store stykker (kan erstattes af anden salat)
- 1/2 dl
rød quinoa
- 1 dl
ærter, gerne friske
- 1 håndfuld
valnødder
- 5 spsk
god grøn pesto, prøv denne spinatpesto eller min yndlings ruccola pesto
-
Feta til toppen
Sådan gør du
- Kog pasta og quinoa som anvist på poserne, og skyld dem derefter i rigeligt koldt vand og lad dem dræne helt for væde.
- Vend pastaen i pestoen og bland det sammen med spinat, salat, quinoa, ærter og valnødder.
- Anret salaten på en tallerken og top med smuldret feta.


Pastasalat med pesto og valnødder
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 150 g
pasta, skruer, horn eller lignende
- 3 håndfulde
babyspinat
- 1 håndfuld
røde salatblade, revet i store stykker (kan erstattes af anden salat)
- 1/2 dl
rød quinoa
- 1 dl
ærter, gerne friske
- 1 håndfuld
valnødder
- 5 spsk
god grøn pesto, prøv denne spinatpesto eller min yndlings ruccola pesto
-
Feta til toppen
Sådan gør du
- Kog pasta og quinoa som anvist på poserne, og skyld dem derefter i rigeligt koldt vand og lad dem dræne helt for væde.
- Vend pastaen i pestoen og bland det sammen med spinat, salat, quinoa, ærter og valnødder.
- Anret salaten på en tallerken og top med smuldret feta.