Skøn pastasalat med hjemmelavet pesto, quinoa og valnødder, perfekt tilbehør til den kommende grillsæson.
Salaten er dejlig mættende og går fint som eneste tilbehør til et godt stykke grillet kød, grøntsager eller lignende.
Pastasalat med pesto og valnødder
Opskrift på skøn og mættende pastasalat med pesto.
Ingredienser
- 150 g pasta, skruer, horn eller lignende
- 3 håndfulde babyspinat
- 1 håndfuld røde salatblade, revet i store stykker (kan erstattes af anden salat)
- 1/2 dl rød quinoa
- 1 dl ærter, gerne friske
- 1 håndfuld valnødder
- 5 spsk god grøn pesto, prøv denne spinatpesto eller min yndlings ruccola pesto
- Feta til toppen
Fremgangsmåde
Kog pasta og quinoa som anvist på poserne, og skyld dem derefter i rigeligt koldt vand og lad dem dræne helt for væde.
Vend pastaen i pestoen og bland det sammen med spinat, salat, quinoa, ærter og valnødder.
Anret salaten på en tallerken og top med smuldret feta.
