

Pastasalat med karry, grønt og bacon
Ingredienser
Pastasalat
- 250 g
pasta (tør væ
- 200 g
bacon, skåret i tern
- 180 g
ærter, optøede
- 140 g
majs, drænet vægt
- 1
grøn peber, skåret i tern
Karrydressing - evt. kun 1/2 portion (se intro tekst)
- 3 dl
creme fraiche
- 1/2 dl
mayonnaise
- 1 tsk
dijonsennep
- 1 1/2 tsk karry (smag til, - hvis karryen ikke er så kraftig skal der måske 1/2 tsk ekstra i)
- 1/4 tsk
hvidløgspulver
- 1/4 tsk
løg pulver
- 1/4 tsk
sukker
-
Salt og peber
Sådan gør du
Karrydressing
- Rør creme fraiche og mayonnaise godt sammen.
- Tilsæt de resterende ingredienser og smag til med salt og peber. Dressingen udvikler sig i smagen når den får lov at trække, - så er tiden til det kan du med fordel lade den trække en times tid på køl.
- Opbevar den på køl til den skal serveres.
Pastasalat
- Kog pastaen som beskrevet på posen, skyl i rigeligt koldt vand og lad den dræne for væde i en sigte. Pastaen må ikke være våd når den blandes med dressingen.
- Steg baconen sprød på en pande og lad den køle af og suge på lidt køkkenrulle.
- Bland pastaen med grøntsagerne og baconen og vend herefter dressingen her.
- Opbevar pastasalaten på køl og tag den ud ca. 20 min. inden den skal serveres.
Lækker cremet pastasalat vendt i en skøn mild karrydressing med blandet grønt og sprød bacon.
Den er utrolig nem at lave, og så smager den bare så dejligt, – både som måltidssalat eller som tilbehør til forskelligt kød og grill.
Jeg elsker jo dressing, og jeg laver gerne så der er lidt ekstra dressing ved siden af. Du kan også nøjes med 1/2 portion, – det rækker fint til at vende i pastasalaten.
