Pastasalat med karry, grønt og bacon

Pastasalat med karry, grønt og bacon

Dianna
Opskrift på nem og lækker pastasalat med mild karrydressing, grønt og bacon.
Denne portion rækker som tilbehør til 4 personer.
Ingen stemmer
Samlet tid 15 min
Antal 4

Ingredienser
  

Pastasalat

  • 200-250 g pasta (tør vægt)
  • 200 g bacon, skåret i tern
  • 180 g ærter, optøede
  • 140 g majs, drænet vægt
  • 1 grøn peber, skåret i tern

Karrydressing - evt. kun 1/2 portion (se intro tekst)

  • 3 dl creme fraiche
  • 1/2 dl mayonnaise
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 1/2 tsk karry (smag til, - hvis karryen ikke er så kraftig skal der måske 1/2 tsk ekstra i)
  • 1/4 tsk hvidløgspulver
  • 1/4 tsk løg pulver
  • 1/4 tsk sukker
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

Karrydressing 

  • Rør creme fraiche og mayonnaise godt sammen.
  • Tilsæt de resterende ingredienser og smag til med salt og peber. Dressingen udvikler sig i smagen når den får lov at trække, - så er tiden til det kan du med fordel lade den trække en times tid på køl.
  • Opbevar den på køl til den skal serveres.

Pastasalat 

  • Kog pastaen som beskrevet på posen, skyl i rigeligt koldt vand og lad den dræne for væde i en sigte. Pastaen må ikke være våd når den blandes med dressingen.
  • Steg baconen sprød på en pande og lad den køle af og suge på lidt køkkenrulle.
  • Bland pastaen med grøntsagerne og baconen og vend herefter dressingen her.
  • Opbevar pastasalaten på køl og tag den ud ca. 20 min. inden den skal serveres.
Tried this recipe?Let us know how it was!

Lækker cremet pastasalat vendt i en skøn mild karrydressing med blandet grønt og sprød bacon.
Den er utrolig nem at lave, og så smager den bare så dejligt, – både som måltidssalat eller som tilbehør til forskelligt kød og grill.
Jeg elsker jo dressing, og jeg laver gerne så der er lidt ekstra dressing ved siden af. Du kan også nøjes med 1/2 portion, – det rækker fint til at vende i pastasalaten.

Pastasalat - Opskrift på pastasalat med karry og bacon
Pastasalat – Opskrift på pastasalat med karry og bacon

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*