Nem og lækker pasta med cremet svampesauce, – enkelt og med masser af dejlig smag.
Simple pastaretter er bare noget af det bedste, – de smager vidunderligt og så tager de ingen tid at lave.
Denne kan være klar på under 30 min., – en skøn hverdags pasta til de dage hvor det gerne må gå lidt hurtigt.
Pasta med svampe og flødesauce
Opskrift på nem og lækker pasta med cremet flødesauce.
Ingredienser
- 500 g pasta
- 400 g svampe skåret i skiver, - jeg brugte almindelig og brune champignon
- 2 håndfulde frisk spinat
- 1 løg, finthakket
- 4 fed hvidløg, presset eller revet
- 3 dl hvidvin
- 3 dl kylling bouillon
- 1/2 l piskefløde
- 140 g parmesan, fintrevet
- 40 g smør
- Olie
- Salt og peber
- Evt. lidt finthakket persille til soppen
Fremgangsmåde
Smelt smør og et par spsk olie på en pande, og steg svampene af ved god høj varme til væden er fordampet.
Tilsæt løg og hvidløg og steg med et par minutter.
Hæld vin over og lad alkoholen fordampe inden bouillon og fløde tilsættes.
Lad saucen små simre, - rør undervejs.
Kog pastaen som beskrevet på posen, gerne al dente og dræn den for væde.
Hæld parmesanen i saucen, rør til den er smeltet og smag til med salt og peber.
Vend spinaten i saucen til den lige akkurat er faldet sammen og sluk for blusset.
Vend pastaen i saucen, og server den toppet med lidt finthakket persille.





Bliver den kedelig uden hvidløg eller kan man bruge en anden smagsforstærker?
Jeg er V I L D med alle dine opskrifter
Hej Mia
Hvor er det bare dejligt at høre, – tusind tak
Altså er det fordi du ikke bryder dig om hvidløg? For ellers kan du blot tilsætte lidt mindre hvis du foretrækker det:)
Men tænker også sagtens du kan undlade det, – hvidløget bidrager naturligvis med en god mængde smag, men det gør svampene bestemt også, så jeg er sikker på den også smager fantastisk uden
De bedste hilsner
Dianna