Nem og fantastisk lækker pasta med oksemørbrad, svampe, hvidvin, mascarpone og spinat, – lækker og cremet og så kan den laves på bare 30 minutter.
Denne her pasta blev virkelig lækker, – smagene af bl.a. hvidløg og svampe komplimenterer hinanden fantastisk, – og det, at den kan laves på ingen tid er blot et plus, både i hverdagene med også i weekenden.
Prøv også min anden nye pasta med friske tomater, hvidvin og mascarpone.
Pasta med oksemørbrad, svampe, spinat og mascarpone
Opskrift på nem og lækker pasta med oksemørbrad, svampe og mascarpone.
Ingredienser
- 400-500 g pasta
- 500 g oksemørbrad, skåret i store tern
- 250 g brune svampe, skåret i skiver
- 100 g frisk spinat
- 1 løg, finthakket
- 3 fed hvidløg, presset eller revet
- 40 g soltørrede tomater, skåret i strimler
- 250 g mascarpone (kan erstattes af 2 1/2 dl piskefløde)
- 2 dl hvidvin
- 50 g parmesan, fintrevet
- 1 dl pastavand
- Salt og peber
- Olie
- Frisk basilikum til toppen
Fremgangsmåde
Varm lidt olie i en gryde og svits svampene af i 5 min.
Tilsæt løg, hvidløg og soltørrede tomater, og steg med til løgene er klare.
Tilsæt oksemørbraden og brun det godt af, - krydr med salt og peber.
Hæld hvidvinen over og lad det koge ind.
Rør mascarpone og parmesan i, og lad det simre i 5-8 min., - kog i mellemtiden pastaen.
Vend spinat og pasta i saucen, og tilsæt evt. pastavand hvis der er behov for det.
Smag til med salt og peber og server pastaen toppet med frisk basilikum.







Det ser altså virkelig også bare lækkert ud Diana!
Tusind tak Tina, – hvor er det bare dejligt at høre