Pasta med bagt feta, grønt og kylling i fad - Opskrift på bagt feta pasta

Pasta med bagt feta, grønt og kylling i fad

Pasta med bagt feta, grønt og kylling i fad - Opskrift på bagt feta pasta
Pasta med bagt feta, grønt og kylling i fad
Opskrift på den lækreste pastaret med feta, grønt og kylling i fad, - bagt og vendt med din favorit pasta.
Samlet tid: 50 minutter
5 fra 5 stemmer

Den lækreste fadret med bagt feta, grøntsager og kylling, – det hele bagt i samme fad, og til sidste vendt med pasta.
Denne her ret tager udgangspunk i min Pasta med bagt feta og tomater, – her er der dog tilsat ekstra grøntsager og retten bages med kylling på toppen.
Så cremet og lækker pastaret toppet med kylling med sprød skind, – virkelig nemt og simpelthen så lækkert.
Bagt feta får den lækreste cremede konsistens, og sammen med de bagte grøntsager giver den masser af smag til saucen.
Ønkser du ikke kyllingen på toppen kan du sagtens undlade denne.
Pasta med bagt feta tager 5 minutter at forberede, og så 45 minutter i ovnen, – så nemt og så godt.

Pasta med bagt feta, grønt og kylling i fad - Opskrift på bagt feta pasta

Pasta med bagt feta, grønt og kylling i fad

Opskrift på den lækreste pastaret med feta, grønt og kylling i fad, – bagt og vendt med din favorit pasta.
5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Græsk, Italiensk
Samlet tid: 50 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 kylling overlår
  • 300 g cherrytomater
  • 1 rød peberfrugt, skåret i små strimler
  • 1 squash, skåret i tern
  • 3 fed hvidløg, skåret i skiver
  • 2 håndfuld frisk spinat
  • 1 håndfuld friske basilikumblade
  • 200 g feta i blok
  • 3-4 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • 4-500 g pasta
  • Evt. 3-4 stilke friske timian – bladene heraf

Sådan gør du

  • Hæld grøntsagerne i et ovnfast fad, dryp olivenolien over og krydr med salt og peber. Vend det godt rundt.
  • Læg fetaen i midten af fadet, dryp også den med lidt olivenolie på toppen, krydr med peber, – og evt. lidt frisk timian.
  • Læg kyllingestykkerne ovenpå grøntsagerne, – lad fetaosten være fri, og krydder kyllingen med salt og peber.
  • Sæt fadet i midten af en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig ovn, og bag retten i ca. 40 minutter.
    Skru derefter op til 230 grader, og bag videre i 5-7 minutterl.
    Ca. 15 minutter før retten er færdig kan du begynde at koge din pasta al dente, som beskrevet på posen.
    *Gem evt. lidt pastavand hvis konsistensen skal justeres, – det burde dog ikke være nødvendigt.
  • Tag fadet ud af ovnen, læg kyllingen til side, og mos fyldet godt rundt. Tilsæt også frisk spinat og basilikum, og vend det godt sammen med saucen til bladene falder sammen.
  • Vend pastaen i saucen, smag til med salt og peber, og server retten toppet med den stegte kylling.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Bagt feta, pasta og kylling
Pasta med bagt feta, grønt og kylling i fad - Opskrift på bagt feta pasta
Pasta med bagt feta, grønt og kylling i fad – Opskrift på bagt feta pasta
Pasta med bagt feta, grønt og kylling i fad - Opskrift på bagt feta pasta
Pasta med bagt feta, grønt og kylling i fad – Opskrift på bagt feta pasta

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse