Pasta med bacon og ærter - Opskrift på nem og lækker pasta

Pasta med bacon og ærter

Pasta med bacon og ærter
Opskrift på nem og lækker pasta med bacon og ærter krydret med citron, hvidløg og persille.
Pasta med bacon og ærter - Opskrift på nem og lækker pasta

Nem og virkelig lækker pastaret med bacon, ærter, citron og hvidløg. Den kan tilberedes på under 30 min. og så smager den altså bare helt fantastisk.
Resultatet er en lækker cremet pasta som du opnår ved at røre æggeblommer ud i pastaen efter tilberedning, – det giver den lækreste cremede konsistens.

Pasta med bacon og ærter - Opskrift på nem og lækker pasta

Pasta med bacon og ærter

Opskrift på nem og lækker pasta med bacon og ærter krydret med citron, hvidløg og persille.
4.5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 500 g

    spaghetti

  • 250 g

    bacon, skåret i tern

  • 2 store håndfulde persille, finthakket
  • 300 g

    ærter, optøede

  • 6 fed

    hvidløg

  • 1

    citron, skal og saft heraf

  • 4

    æggeblommer

  • 1 dl

    kogevand fra pastaen

  • Lidt olie

  • Salt og peber

  • Fintrevet parmesan til toppen

Sådan gør du

  • Varm lidt olie på en pande og steg baconen sprød.
  • Tilsæt hvidløg og citronskal, og lad det stå ved svag varme. Krydr med peber.
  • Pisk æggeblommerne sammen med citronsaften og stil det til side
  • Kog pastaen al dente i rigeligt og saltet vand. 5 minutter inden den er færdig kogt hældes ærter og persille på panden med bacon, og det steges med ved middel varme.
  • Hæld vandet fra pastaen og gem lidt af koge vandet.
  • Tilsæt 1 dl kogevand til pastaen og rør herefter æggeblommer og citronsaft godt og hurtigt ind i pastaen, - uden at give det mere varme.
  • Vend fyldet i pastaen og server med masser af fintrevet parmesan og friskkværnet peber.
Pasta med bacon og ærter - Opskrift på nem og lækker pasta
Pasta med bacon og ærter – Opskrift på nem og lækker pasta

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*