Pasta i cremet svampesauce med kylling
Opskrift på nem og lækker pasta med cremet svampesauce og kylling.

Nem og lækker pastaret med en cremet svampesauce og stegt kyllingebryst.
Denne pasta er super nem at lave og så smager den simpelthen fantastisk, – pastaen vendes i den cremede sauce inden servering, så saucen sætter sig om pastaen, super lækkert.
Top med stegt kyllingbryst, så har du et lækkert og mættende måltid.

Pasta i cremet svampesauce med kylling
Opskrift på nem og lækker pasta med cremet svampesauce og kylling.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
- 4
kyllingebryster
- 400 g
pasta
- 400 g
svampe skåret i skiver, – jeg brugte almindelig og brune champignon
- 2 håndfulde
spinat
- 1
løg, finthakket
- 4 fed
hvidløg, presset eller revet
- 3 dl
hvidvin
- 3 dl
kylling bouillon
- 1/2 l
piskefløde
- 140 g
parmesan, fintrevet
- 40 g
smør
-
Olie
-
Salt og peber
-
Evt. lidt finthakket persille til soppen
Sådan gør du
- Smelt smør og et par spsk olie på en pande, og steg svampene af ved god høj varme til væden er fordampet.
- Tilsæt løg og hvidløg og steg med et par minutter.
- Hæld vin over og lad alkoholen fordampe inden bouillon og fløde tilsættes.
- Lad saucen små simre, – rør undervejs.
- Var en smule olie på en pande, og steg kyllingebrysterne ved middel varme til de er gyldne og gennemstegt, – 5-7 min. på hver side, alt efter størrelse. Sluk for blusset og lad dem trække.
- Kog pastaen som beskrevet på posen, gerne al dente og dræn den for væde.
- Hæld parmesanen i saucen, rør til den er smeltet og smag til med salt og peber.
- Vend spinaten i saucen til den er faldet sammen og sluk for blusset.
- Hæld saucen over pastaen og vend det godt sammen, – og pastaen toppet med stegt kyllingebryst, evt. skåret i skiver og et drys persille.



Den var rigtig lækker
Hej Line
Tusind tak for din besked 🙂
Kh Dianna