Pasta i cremet svampesauce - Opskrift på pasta med svampe

Pasta i cremet svampesauce med kylling

Pasta i cremet svampesauce - Opskrift på pasta med svampe
Pasta i cremet svampesauce med kylling
Opskrift på nem og lækker pasta med cremet svampesauce og kylling.
5 fra 22 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Nem og lækker pastaret med en cremet svampesauce og stegt kyllingebryst.
Denne pasta er super nem at lave og så smager den simpelthen fantastisk, – pastaen vendes i den cremede sauce inden servering, så saucen sætter sig om pastaen, super lækkert.
Top med stegt kyllingbryst, så har du et lækkert og mættende måltid.

Pasta i cremet svampesauce - Opskrift på pasta med svampe

Pasta i cremet svampesauce med kylling

Opskrift på nem og lækker pasta med cremet svampesauce og kylling.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 22 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 4

    kyllingebryster

  • 400 g

    pasta

  • 400 g

    svampe skåret i skiver, – jeg brugte almindelig og brune champignon

  • 2 håndfulde

    spinat

  • 1

    løg, finthakket

  • 4 fed

    hvidløg, presset eller revet

  • 3 dl

    hvidvin

  • 3 dl

    kylling bouillon

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 140 g

    parmesan, fintrevet

  • 40 g

    smør

  • Olie

  • Salt og peber

  • Evt. lidt finthakket persille til soppen

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Smelt smør og et par spsk olie på en pande, og steg svampene af ved god høj varme til væden er fordampet.
  • Tilsæt løg og hvidløg og steg med et par minutter.
  • Hæld vin over og lad alkoholen fordampe inden bouillon og fløde tilsættes.
  • Lad saucen små simre, – rør undervejs.
  • Var en smule olie på en pande, og steg kyllingebrysterne ved middel varme til de er gyldne og gennemstegt, – 5-7 min. på hver side, alt efter størrelse. Sluk for blusset og lad dem trække.
  • Kog pastaen som beskrevet på posen, gerne al dente og dræn den for væde.
  • Hæld parmesanen i saucen, rør til den er smeltet og smag til med salt og peber.
  • Vend spinaten i saucen til den er faldet sammen og sluk for blusset.
  • Hæld saucen over pastaen og vend det godt sammen, – og pastaen toppet med stegt kyllingebryst, evt. skåret i skiver og et drys persille.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Pasta i cremet svampesauce - Opskrift på pasta med svampe
Pasta i cremet svampesauce – Opskrift på pasta med svampe
Pasta i cremet svampesauce - Opskrift på pasta med svampe
Pasta i cremet svampesauce – Opskrift på pasta med svampe
Pasta i cremet svampesauce - Opskrift på pasta med svampe
Pasta i cremet svampesauce – Opskrift på pasta med svampe

Kommentarer

  1. 5 stars
    Den var rigtig lækker

  2. 5 stars
    Også fem stjerner herfra

Skriv et svar til Line Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)