
Nem og lækker pastaret med en cremet svampesauce og stegt kyllingebryst.
Denne pasta er super nem at lave og så smager den simpelthen fantastisk, – pastaen vendes i den cremede sauce inden servering, så saucen sætter sig om pastaen, super lækkert.
Top med stegt kyllingbryst, så har du et lækkert og mættende måltid.

Pasta i cremet svampesauce med kylling
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4
kyllingebryster
- 400 g
pasta
- 400 g
svampe skåret i skiver, - jeg brugte almindelig og brune champignon
- 2 håndfulde
spinat
- 1
løg, finthakket
- 4 fed
hvidløg, presset eller revet
- 3 dl
hvidvin
- 3 dl
kylling bouillon
- 1/2 l
piskefløde
- 140 g
parmesan, fintrevet
- 40 g
smør
-
Olie
-
Salt og peber
-
Evt. lidt finthakket persille til soppen
Sådan gør du
- Smelt smør og et par spsk olie på en pande, og steg svampene af ved god høj varme til væden er fordampet.
- Tilsæt løg og hvidløg og steg med et par minutter.
- Hæld vin over og lad alkoholen fordampe inden bouillon og fløde tilsættes.
- Lad saucen små simre, - rør undervejs.
- Var en smule olie på en pande, og steg kyllingebrysterne ved middel varme til de er gyldne og gennemstegt, - 5-7 min. på hver side, alt efter størrelse. Sluk for blusset og lad dem trække.
- Kog pastaen som beskrevet på posen, gerne al dente og dræn den for væde.
- Hæld parmesanen i saucen, rør til den er smeltet og smag til med salt og peber.
- Vend spinaten i saucen til den er faldet sammen og sluk for blusset.
- Hæld saucen over pastaen og vend det godt sammen, - og pastaen toppet med stegt kyllingebryst, evt. skåret i skiver og et drys persille.



Den var rigtig lækker
Hej Line
Tusind tak for din besked 🙂
Kh Dianna