Overnight oats med kakao - Opskrift på overnight oats med chokoladesmag

Overnight oats med kakao

Overnight oats med kakao
Opskrift på nemme og lækre overnight oats, - køleskabsgrød med kakao og friske bær.
Overnight oats med kakao - Opskrift på overnight oats med chokoladesmag

Overnight oats med kakao, vanilje og friske bær, – nemt, mættende og et virkelig godt måltid at starte dagen med. Top den med masser af friske bær og et par spiseskefulde granola, – mmm.
Overnight oats mede kakao smager simpelthen så dejligt, – det er super nemt at lave, og som navnet fortæller – stiller du det på køl om aftenen, så er der morgenmad klar næste morgen. De kan også nøjes med et par timer på køl, men personligt synes jeg at en nat på køl gør noget rigtig godt for konsistensen.
Overnight oats er bløde og cremet, – og du kan toppe dem med præcis det du foretrækker.
Også perfekt som morgenmad eller frokost på farten.

Inspiration til dine overnight oats
Jeg bruger altid grovvalsede havregryn til mine overnight oats, – de giver en god konsistens og struktur til grøden. Personligt synes jeg de finvalsede bliver for bløde og smattede, – men det gør du som du foretrækker.
Du kan spise dine overnight oats efter et par timer på køl, men lad dem gerne stå natten over.
Overnight oats kan holde sig på køl i 4-5 dage, hvis alle ingredienser er friske. Jeg foretrækker dog kun at lave til max 2 dage ad gangen.

Overnight oats med kakao - Opskrift på overnight oats med chokoladesmag

Overnight oats med kakao

Opskrift på nemme og lækre overnight oats, – køleskabsgrød med kakao og friske bær.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Morgenmad
Køkken: Dansk
Keyword: Frokost på farten, Køleskabsgrød, Nem morgenmad, Sund morgenmad
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 1 time 55 minutter
Samlet tid: 2 timer
Ændre antal2 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 2 1/2 dl grovvalsede havregryn (finvalsede kan også bruges)
  • 2 spsk chiafrø
  • 2 spsk usødet kakaopulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 1/2 dl mælk
  • 1 dl græsk yoghurt, skyr eller lignende
  • 2 spsk ahornsirup, honning eller lignende
  • 1 nip salt

Topping

Sådan gør du

  • Bland havregryn, chiafrø, vaniljesukker, kakaopulver, salt, honning, yoghurt og mælk i en skål, og rør det godt sammen. Læg låg på og sæt den på køl i minimum 2-3 timer, – men gerne natten over.
    Du kan også blande ingredienserne i 2 serveringsglas med låg, – sørg for at der er plads nok til topping dagen efter. Så er det nemt både at have med på farten, eller lige snuppe et glas frem om morgenen eller til en hurtig frokost.
  • Inden servering rører du dine overnight oats godt igennem, fordeler dem i 2 serverings glas, og topper dem med masser af friske bær og et par spiseskefulde granola.

Værd at vide om overnight oats

  • Overnight oats kan holde sig 4-5 dag på køl, – sørg for at alle ingredienser er friske.
    Jeg foretrækker selv at lave til 1-2 dage ad gangen, – de er så nemme at røre sammen, og så kan jeg variere mine varianter.
  • Jeg vil anbefale at du bruger grovvalsede havregryn, – det giver grøden en super lækker konsistens og struktur. Finvalsede havregryn kan til min smag, godt blive lidt for smattede, – men det er naturligvis smag og behag.
Overnight oats med kakao - Opskrift på overnight oats med chokoladesmag
Overnight oats med kakao – Opskrift på overnight oats med chokoladesmag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)