Nudler med hakket gris - Nem wok med hakket svinekød og nudler

Wok med nudler og hakket svinekød

Nudler med hakket gris
Opskrift på wok med hakket gris, oystersauce og nudler.
Nudler med hakket gris - Nem wok med hakket svinekød og nudler

Nem og hurtig opskrift på asiatisk wok med nudler, hakket svinekødog asiatisk marinade – enkelt og virkelig lækkert.
Denne her wok eller stir fry lignende ret kan laves på ingen tid, og så smager den bare så fantastisk.
Retten indeholder godt med hvidløg og frisk ingefær – og en marinade lavet med bl.a. oystersauce, soya og lime. Masser af dejlig smag pakket i en enkelt og lækker asiatisk nudelret.
Hakket svinekød er fantastisk i asiatiske retter, det er saftigt og velsmagende, og giver retten en dejlig mild finish.
I denne ret kan du sagtens udskifte oystersauce med f.eks. hoisin eller teriyaki – det er helt op til dig.
Server gerne rette med en skål edamamebøtter, dampede haricots verts, broccoli eller lignende.

Nudler med hakket gris - Nem wok med hakket svinekød og nudler

Nudler med hakket gris

Opskrift på wok med hakket gris, oystersauce og nudler.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.85 fra 13 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Asien
Keyword: Asiatisk mad, Gris, Nudler
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 4-500 g hakket gris
  • 6 forårsløg, fintsnittet
  • 4 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
  • 2 spæk ingefær, finthakket
  • 1/2-1 grøn chili, snittet
  • 2 spsk sesam
  • 250 g ægnudler
  • Vand fra nudlerne
  • Olie – gerne sesamolie
  • Friskkværnet peber

Marinade

  • 1/2 dl soya
  • 3/4 dl oystersauce
  • 1 tsk fiskesauce
  • 1 lime, saften heraf
  • 1 spsk brun farin
  • 2 tsk maizena

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til marinaden, og sæt den til side.
  • Varm en pande op, og steg kødet i en god sjat olie. Krydr med friskkværnet peber.
    Sesam olie giver en skøn smag – men brug det du har.
  • Tilsæt hvidløg, chili, ingefær og halvdelen af forårsløgene, og steg det med et par minutter, og hæld derefter sesamfrøene ved.
    Kog imens nudlerne som beskrevet på pakken.
  • Hæld marinaden over kødet, og tilsæt også lidt kogevand fra nudlerne – start med 1 dl.
    Rør det godt sammen, og lad det varme igennem.
  • Tilsæt nudlerne, gerne direkte fra kogevandet, og vend dem sammen med kødet på panden.
    Tilsæt mere kogevand hvis der er behov for det.
  • Tilsæt de sidste forårsløg, og smag til om du ønsker mere soya, lime eller oystersauce.
  • Server straks – evt. med lidt dampede grøntsager.


Kommentarer

  1. 5 stars
    Det smagte bare så godt – synes både barn og voksne 🙂 Totalt hyggelig ret i stedet for take away.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)