Hjemmelavet hønsesalat, – lækkert på smørrebrød, på en skive ristet brød eller i en sandwich.
Denne opskrift er ganske enkel, men smagen er helt igennem fantastisk. Server hønsesalaten med sprødstegt bacon, sprød parmaskinke eller lignende.
Hjemmelavet hønsesalat
Opskrift på nem og lækker hønsesalat
Ingredienser
- 400 g kyllingekød skåret i tern, - f.eks. rester fra en helstegt kylling
- 200 g champignon, skåret i kvarte
- 100 g hvide asparges på glas, skåret i mindre stykker
- 2 1/2 dl creme fraiche 18%
- 1 dl god mayonnaise, - jeg bruger Hellmann's
- 1-2 forårsløg, toppene heraf - fintsnittede (purløg kan også bruges)
- Salt og peber
- Olie
Fremgangsmåde
Varm lidt olie op på en pande, og steg champignon af ved høj varme til de er let sprøde og gyldne. Lad dem køle af på en tallerken, - evt. med lidt køkkenrulle.
Bland creme fraiche, mayonnaise og fint snittede forårsløgs toppe.
Tilføj tern af kylling, asparges og champignon og vend det forsigtigt i dressingen, og smag til med salt og peber.
Server hønsesalaten med sprød bacon og lidt grønt på toppen.
Noter
Ligger man ikke inde med Fanø skinke er almindelig bacon også super lækkert ovenpå denne hønsesalat.


