Hjemmelavet hønsesalat - Opskrift på klassisk hønsesalat

Hjemmelavet hønsesalat

Hjemmelavet hønsesalat, – lækkert på smørrebrød, på en skive ristet brød eller i en sandwich.
Denne opskrift er ganske enkel, men smagen er helt igennem fantastisk. Server hønsesalaten med sprødstegt bacon, sprød parmaskinke eller lignende.

Hjemmelavet hønsesalat

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 20 min.

Opskrift på nem og lækker hønsesalat

Ingredienser

  • 400 g kyllingekød skåret i tern, - f.eks. rester fra en helstegt kylling
  • 200 g champignon, skåret i kvarte
  • 100 g hvide asparges på glas, skåret i mindre stykker
  • 2 1/2 dl creme fraiche 18%
  • 1 dl god mayonnaise, - jeg bruger Hellmann's
  • 1-2 forårsløg, toppene heraf - fintsnittede (purløg kan også bruges)
  • Salt og peber
  • Olie

Fremgangsmåde

1

Varm lidt olie op på en pande, og steg champignon af ved høj varme til de er let sprøde og gyldne. Lad dem køle af på en tallerken, - evt. med lidt køkkenrulle.

2

Bland creme fraiche, mayonnaise og fint snittede forårsløgs toppe.

3

Tilføj tern af kylling, asparges og champignon og vend det forsigtigt i dressingen, og smag til med salt og peber.

4

Server hønsesalaten med sprød bacon og lidt grønt på toppen.

Noter

Ligger man ikke inde med Fanø skinke er almindelig bacon også super lækkert ovenpå denne hønsesalat.

Hjemmelavet hønsesalat - Opskrift på klassisk hønsesalat
Hjemmelavet hønsesalat – Opskrift på klassisk hønsesalat
Hjemmelavet hønsesalat - Opskrift på klassisk hønsesalat
Hjemmelavet hønsesalat – Opskrift på klassisk hønsesalat
Hjemmelavet hønsesalat - Opskrift på klassisk hønsesalat
Hjemmelavet hønsesalat – Opskrift på klassisk hønsesalat

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*