Opskrift på nem og lækker hønsesalat - Hønsesalat med stegte svampe og bacon.4-6 personer, alt efter type af servering.
Ret Frokost, Hovedret, Tilbehør
Køkken Dansk, Gourministeriet
Nøgleord Julefrokost, Pålægssalat
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 6Personer
Calories 294kcal
Author Dianna
Ingredienser
400gtilberedt kylling, skåret i tern
200gchampignon, skåret i skiver
130gbacon
100ghvide asparges fra glas, drænet vægt, skåret i stykker
2dl
creme fraiche 18%
1dlgod mayonnaise - jeg bruger Hellmanns
2tskdijon
1 1/2tskwhole grain sennep - kan undlades
2forårsløg, fint snittet
Salt og friskkværnet peber
Olie
Grønt til toppen
Sådan gør du
Varm en smule olie på en pande, og steg champignon skiverne ved høj varme til de er gyldne og har smidt væden. Krydr med salt og friskkværnet peber. Lad dem køle af på en tallerken - evt. med lidt køkkenrulle.
Steg også baconen sprød, og lad det derefter suge på en smule køkkenrulle.
Bland creme fraiche, mayonnaise, dijon og wholegrain sennep i en skål og smag til med salt og friskkværnet peber.
Vend kylling, asparges, champignon og forårsløg med dressingen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Server hønsesalaten toppet med sprød bacon og lidt hakket purløg eller forårsløg.