Koldskål - Opskrift på den bedste koldskål med æg

Koldskål med tykmælk og æg

Koldskål med tykmælk og æg
Opskrift på den dejligste koldskål
Koldskål - Opskrift på den bedste koldskål med æg

Fantastisk hjemmelavet koldskål med smag af den danske sommer og gode barndomsminder.
Hjemmelavet koldskål er super nemt at lave, – jeg tror som sådan ikke det er billigere, men der er noget hyggeligt ved at tage børnene med i køkkenet og lave koldskål, – det bringer sommer barndomsminder frem hos mange.
Denne opskrift er med tykmælk og æg, – nogle gange kan det være svært at finde tykmælk, i så fald bruger jeg ymer med 3,5% fedt.
Server den med lækre hjemmebagte kammerjunker med skøn smag af citron og vanilje.

Koldskål - Opskrift på den bedste koldskål med æg

Koldskål med tykmælk og æg

Opskrift på den dejligste koldskål
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 l

    kærnemælk

  • 5 dl

    tykmælk

  • 3

    æggeblommer, - ca. 60 gram

  • 3/4 dl

    sukker

  • 1

    vaniljestang, - evt. lidt vaniljesukker også

  • 1

    citron, fintrevet skal heraf

  • 2 spsk

    citronsaft

Sådan gør du

  • Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland dem med en smule sukker.
  • Pisk sukker, vanilje og æggeblommer til en lys og luftig masse.
  • Tilsæt citronskal, citronsaft, kærnemælk og tykmælk og vend det godt sammen.
  • Smag til om den mangler syre eller sødme, og tilsæt evt. en smule ekstra citronsaft eller lidt vaniljesukker.
  • Server med sprøde kammerjunger, friske bær eller drik den alene, - frisk og lækkert.
Koldskål - Opskrift på den bedste koldskål med æg
Koldskål – Opskrift på den bedste koldskål med æg
Koldskål - Opskrift på den bedste koldskål med æg
Koldskål – Opskrift på den bedste koldskål med æg
Koldskål - Opskrift på den bedste koldskål med æg
Koldskål – Opskrift på den bedste koldskål med æg

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Kammerjunker - Opskrift på de bedste kammerjunker

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*