Koldhævede müsliboller med surdej
Opskrift på lækre koldhævede müsliboller med surdej.Denne opskrift giver 12 boller.

Lækre koldhævede müsliboller fyldt med nødder, kerner og rosiner.
De her skønne müsliboller smager simpelthen så dejligt, de har en lækker sej krumme, er dejlig bløde og friske og med et godt knas fra de forskellige nødder og kerner.
Skulle der være nødder man ikke bryder sig om kan de sagtens erstattes af andre nødder eller kerner, ligesom rosiner kan udskiftes med tørrede tranebær.
De passer perfekt til morgenbordet og er dejlig mættende.

Koldhævede müsliboller med surdej
Opskrift på lækre koldhævede müsliboller med surdej.Denne opskrift giver 12 boller.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalstk
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Opløs gæren i vandet og tilsæt surdej, nødder, kerner og rosiner.
- Rør mel og salt i lidt ad gangen, og kør dejen på maskine til den slipper kanterne – ca. 8-10 minutter.
- Stil dejen på køl natten over i en lufttæt beholder, smør evt. beholderen med en smule olie.
- Tag dejen ud af køleskabet og lad den få lidt temperatur imens ovnen varmes op.
- Hæld dejen ud på køkkenbordet og spænd den let op ved hjælp af en dej skraber.
- Hak bollerne ud i cirka 12 stykker, og lad dem evt. efterhæve i ca. 20 minutter.
- Bag dem i en forvarmet ovn ved 230 grader, almindeligvarme, i ca. 18 minutter – til de er blevet flotte gyldne, og har en kerne temperatur på 98 grader.
- Lad dem køle af inden de pakkes i en pose.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Energi (KJ/kcal) : 277 kcal
Protein (g) : 8g
Fedt (g) : 9g
Kulhydrat (g) : 41 g
Mættede fedtsyrer : 1 g
Sukkerarter : 1 g
Salt : 328 mg

