Kold asiatisk nudelsalat
Opskrift på den lækreste asiatisk inspirerede nudelsalat med kål, edamame og den lækreste marinade.

Lækker asiatisk inspireret nudelsalat, – fyldt med friske grøntsager og den lækreste marinade med soya, lime, ingefær, hvidløg og ristede sesam
Salaten passer perfekt til forskellige grill retter eller kan serveres som en frokost salat med et stykke stegt kylling eller lignende. Salaten kan også sagtens gå alene som en måltidssalat.

Kold asiatisk nudelsalat
Opskrift på den lækreste asiatisk inspirerede nudelsalat med kål, edamame og den lækreste marinade.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Antal: 4 personer
Følg mig på Instagram +140.000 følger Gourministeriet på Instagram
Ingredienser
Salaten
- 250 g ægnudler
- 250 g gulerødder, groftrevet
- 1/2 lille lilla spidskål, fintsnittet
- 2-3 forårsløg, snittet
- 100 g edamamebønner, optøede – vægt uden bælg
- 1 håndfuld saltede cashewnødder
Marinade
- 3/4 dl soya
- 1/2-1 lime, saften her
- 1 fed hvidløg, fintrevet eller presset
- 1 spsk fintrevet ingefær, ca. 2 cm.
- 2 spsk sesam
Sådan gør du
Marinade
- Bland soya med hvidløg, ingefær samt saft og fintrevet skal af 1/2 lime.
- Rist sesamfrøene på en tør pande til de tager farve og afgiver aroma, og hæld dem ned i soyasaucen. Rør godt rundt.
- Lad marinaden trække imens salaten laves.
Salaten
- Tilbered nudlerne som beskrevet på pakken og skyld dem derefter i rigeligt koldt vand.
- Vend nudler sammen med de snittede grøntsager.
- Hæld marinaden over, vend det hele godt sammen, og top med saltede cashewnødder.



Ser virkelig lækkert ud! Har du erfaring med at lave den dagen før brug? Er på udkig efter lækker mad til et arrangement hvor det meste skal kunne laves dagen inden
Hej Carina
Tusind tak:)
Altså resterne smagte fantastisk dagen efter også, så det kan du sagtens:)
Men du man selvfølgelig også gøre det, at du blander salaten og marinaden (hver for sig), sætter på køl til dagen efter og først vender det sammen inden servering:)
Kh Dianna
Har du en opskrift på kødet på billedet.
Hej Vesth
Det kan du tro, – den finder du via linket herunder 🙂
https://gourministeriet.dk/asiatisk-marineret-svinekam/
Rigtig god aften 🙂
Dbh Dianna
Den bedste nudelsalat vi nogensinde har smagt herhjemme – og vi har lavet mange. Tak for mad 🙂
Hej Emma
Hvor er det bare dejligt at høre altså, – tusind tak for din besked:)
Kh Dianna