Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Kold asiatisk nudelsalat
Opskrift på den lækreste asiatisk inspirerede nudelsalat med kål, edamame og den lækreste marinade.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Asien, Thai
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
Salaten
250
g
ægnudler
250
g
gulerødder, groftrevet
1/2
lille lilla spidskål, fintsnittet
2-3
forårsløg, snittet
100
g
edamamebønner, optøede
- vægt uden bælg
1
håndfuld
saltede cashewnødder
Marinade
3/4
dl
soya
1/2-1
lime, saften her
1
fed
hvidløg, fintrevet eller presset
1
spsk
fintrevet ingefær, ca. 2 cm.
2
spsk
sesam
Sådan gør du
Marinade
Bland soya med hvidløg, ingefær samt saft og fintrevet skal af 1/2 lime.
Rist sesamfrøene på en tør pande til de tager farve og afgiver aroma, og hæld dem ned i soyasaucen. Rør godt rundt.
Lad marinaden trække imens salaten laves.
Salaten
Tilbered nudlerne som beskrevet på pakken og skyld dem derefter i rigeligt koldt vand.
Vend nudler sammen med de snittede grøntsager.
Hæld marinaden over, vend det hele godt sammen, og top med saltede cashewnødder.
Video