Kartoffelsalat med tomater, feta og pancetta
Opskrift på nem og lækker kartoffelsalat med masser af smag fra en skøn marinade med bl.a. soltørrede, hvidløg og persille.
Del via email

Nem og lækker kartoffelsalat med friske tomater, spinat og pancetta, – vendt med en skøn marinade med bl.a. soltørrede tomater, hvidløg og persille. Hele herligheden er selvfølgelig toppet med smuldret feta, – jeg elsker det.
Perfekt som tilbehør til grillen, som en frokost salat med et stykke kylling, – eller bare alene i madpakken.

Kartoffelsalat med tomater, feta og pancetta
Opskrift på nem og lækker kartoffelsalat med masser af smag fra en skøn marinade med bl.a. soltørrede, hvidløg og persille.
Udskriv
Pin
Bedøm
Antal: 4 personer
Ingredienser
Kartoffelsalat
- 400 g små kogte kartofler
- 250 g cherry tomater
- 80 g babyspinat
- 120 g pancetta eller bacon, skåret i tern
- 100 g feta
Marinade
- 100 g soltørrede tomater i olie (vægt uden olie)
- 3/4 dl oliven olie (brug også gerne olien fra de soltørrede tomater)
- 1 håndfuld persille, finthakket
- 1 håndfuld basilikumblade, finthakket
- 1-2 fed hvidløg, revet eller presset
- Salt og peber
Sådan gør du
Marinade
- Skær de soltørrede tomater i strimler og bland dem med de øvrige ingredienser til marinaden, – smag til med salt og peber.
Kartoffelsalat
- Steg pancettaen sprød på en pande og lad den derefter suge på et stykke køkkenrulle.
- Halver kartofler og tomater og vend dem sammen med spinaten og panchettaen.
- Overhæld med marinaden og vendt det godt sammen.
- Smuldr fetaen i salaten, vend det forsigtigt og anret med en smule finthakket persille på toppen.


Den var så lækker, spændende med de soltørrede tomater
Hej Mette
Tusind tak for din besked, – det er jeg super glad for du synes 🙂
Jeg er kæmpe fan af soltørrede tomater, synes de giver en fantastisk smag til et væld af retter.
Rigtig dejlig dag 🙂
Kh Dianna