Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Kartoffelsalat med tomater, feta og pancetta
Opskrift på nem og lækker kartoffelsalat med masser af smag fra en skøn marinade med bl.a. soltørrede, hvidløg og persille.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
Kartoffelsalat
400
g
små kogte kartofler
250
g
cherry tomater
80
g
babyspinat
120
g
pancetta eller bacon, skåret i tern
100
g
feta
Marinade
100
g
soltørrede tomater i olie (vægt uden olie)
3/4
dl
oliven olie (brug også gerne olien fra de soltørrede tomater)
1
håndfuld
persille, finthakket
1
håndfuld
basilikumblade, finthakket
1-2
fed
hvidløg, revet eller presset
Salt og peber
Sådan gør du
Marinade
Skær de soltørrede tomater i strimler og bland dem med de øvrige ingredienser til marinaden, - smag til med salt og peber.
Kartoffelsalat
Steg pancettaen sprød på en pande og lad den derefter suge på et stykke køkkenrulle.
Halver kartofler og tomater og vend dem sammen med spinaten og panchettaen.
Overhæld med marinaden og vendt det godt sammen.
Smuldr fetaen i salaten, vend det forsigtigt og anret med en smule finthakket persille på toppen.
Video