Hjemmelavet rævesauce - Opskrift på cremet rævesauce

Hjemmelavet rævesauce

Hjemmelavet rævesauce
Opskrift på en nem og lækker hjemmelavet rævesauce
Hjemmelavet rævesauce - Opskrift på cremet rævesauce

Lækker hjemmelavet rævesauce, – perfekt til en god lakse mad.
Herhjemme spiser vi rævesauce til både gravad laks og røget laks, – og den hjemmelavede smager altså bare bedst.
Smag altid til undervejs, nogle foretrækker den med mere eller mindre dijon, andre mere sød osv.
Lad også gerne rævesaucen trække på køl et par timer så dilden får lov at give smag til saucen.
Hemmeligheden bag en god cremet rævesauce er faktisk fremgangsmåden. Det er ultra vigtigt at piske olien i lidt ad gangen, ligesom en mayonnaise, – på den måde får du en lækker fed og cremet konsistens, uden den skiller.

Hjemmelavet rævesauce - Opskrift på cremet rævesauce

Hjemmelavet rævesauce

Opskrift på en nem og lækker hjemmelavet rævesauce
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 4 tsk

    dijonsennep

  • 2 spsk

    mørk sirup

  • 2 spsk

    hvidvinseddike

  • 1 håndfuld

    frisk dild, finthakket (ca. 1/2 dl)

  • 1 dl

    olivenolie

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland dijonsennep, sirup og hvidvinseddike i en skål og rør det godt sammen.
  • Tilsæt olivenolien lidt ad gangen og pisk den godt sammen. Det er vigtigt at man kun tilsætter lidt olivenolie ad gangen og pisker grundigt med et piskeris, - ellers risikerer man at den skiller, fremfor man får en lækker fed rævesauce.
  • Tilsæt til sidst finthakket dild, og smag til med salt og peber.
Hjemmelavet rævesauce - Opskrift på cremet rævesauce
Hjemmelavet rævesauce – Opskrift på cremet rævesauce

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*