hjemmelavet purløgsmayonnaise - Opskrift på purløgsmayo

Hjemmelavet purløgsmayo

Lækker hjemmelavet purløgsmayonnaise, – perfekt til smørrebrød eller som dip til små appetizers.
Jeg laver bl.a. denne mayo til lækre fritterede vagtelæg, – en skøn appetizer der er super nem at lave og som smager helt fantastisk.

Hjemmelavet purløgsmayo

By Dianna Brinch
Tid: 10 min.

Opskrift på nem og lækker purløgsmayonnaise.
Denne opskrift giver ca. 3 dl.

Ingredienser

  • 40 g æggeblommer
  • 2 dl rapsolie
  • 1 bdt purløg, grofthakket
  • 1 1/2 tsk dijonsennep
  • 2 spsk citronsaft
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Kom æggeblommer, dijon, citron og purløg i en minihakker, og blend til den har en ensartet konsistent. Skrab kanterne ned et par gange undervejs.

2

Tilsæt olien, lidt ad gangen, gerne mens minihakkeren kører, hvis det er muligt. Fortsæt til mayonnaisen har den rette konsistens, og blend grundigt til purløget er blendet godt ud i mayonnaisen.

3

Smag til med salt, evt. yderligere citron og lidt peber.

4

Stil den på køl til den skal serveres.

hjemmelavet purløgsmayonnaise - Opskrift på purløgsmayo
hjemmelavet purløgsmayonnaise – Opskrift på purløgsmayo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*