
Hjemmelavede krydderier er bare lækre, – og denne gyros er ingen undtagelse.
Når man laver sine egne krydderier skal der naturligvis være “basis smagen” af det krydderi man gerne vil lave, – men derfra kan man krydre op og ned i forhold til hvordan man selv foretrækker smagen. Det er lige netop derfor jeg elsker at lave mine egne krydderiblandinger. Prøv også mit populære mexicanske krydderi, kebab krydderi, kartoffel krydderi, grill krydderi eller italiensk krydderi.

Hjemmelavet gyros krydderi
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 spsk
oregano
- 1 spsk
timian
- 1 spsk
chilipulver
- 1 spsk
stødt spidskommen
- 1 spsk
stødt koriander
- 1 spsk
tørret persille
- 1/2 spsk
paprika
- 1/2 spsk
hvidløgspulver
- 1 tsk
kanel
- 1 tsk
løgpulver
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Bland alle krydderierne og smag til med salt og peber.
- Opbevar krydderiblandingen i en lufttæt beholder eller krydderiglas.

Hej
Der står 2 gange i opskriften 1 spsk stødt koriander. Mon den ene skulle være et andet krydderi?
Tak for super fin inspiration
Hej Anja
Tusind tak for din besked:) Du har helt ret, – den ene skulle have været stødt spidskommen, det er rettet nu
Tak fordi du skrev.
Rigtig god dag:)
Kh Dianna
Hej. Jeg kan se stødt koriander står to gange, går ud fra det er en fejl?
Hej Katrine
Tak for din besked:) Det er bestemt en fejl, – den ene spsk skal være spidskommen, jeg har rettet det 🙂
Rigtig god dag:)
De bedste hilsner
Dianna
Hvor køber du tørret persille henne?
Synes fx ikke lige de har de i føtex
Normal har tørret persille
Det har de nemlig 🙂
Lavede den til min mand og jeg i går – hjemmelavet pita med kylling. Hans kommentar var, at det simpelthen smagte som en “take-away” pita. Tak for lækker opskrift på blandingen
Hej Ditte
Åhh hvor dejligt at høre altså, tusind tak for den flotte anmeldelse 🙂
Kh Dianna
Jeg er en af de rigtig mange der syntes koriander smager som sæbe… er der et andet krydderi man helt generelt kan udskifte det med. Eller skal man bare helt undlade det.
Hej Kirsten
Jeg har det på helt samme måde som dig, jeg kan ikke fordrage frisk koriander 😉
Men stødt koriander kan slet ikke sammenlignes med det friske, så jeg synes faktisk du skal prøve at putte det i – det smager krydret, slet ikke sæbet 🙂
og ellers så kan du blot undlader det 🙂
Kh Dianna
Jeg manglede persille og løgpulver, men besluttede at det gik – mine gyros smagte stadig fuldstændig fantastisk! De bliver garanteret endnu bedre næste gang, når jeg har de sidste ingredienser med
Hej Rosa
Åhhh hvor godt altså, tak for din dejlige besked:)
Kh Dianna