Opskrift på hjemmelavede blinis med boghvedemel - ca. 20 stk.
Ret Brød, Tilbehør
Køkken Dansk
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
Blinis
75g
boghvedemel
50g
hvedemel
2dl
sødmælk
1
æg
1tsk
bagepulver
1/2tsk
salt
Smør til stegning
Sådan gør du
Bland alle ingredienser til dine blinis i en skål og rør dejen godt sammen.
Smelt en klat smør på panden og hæld små klatter dej på panden i den størrelse du ønsker dine blinis.
Vend dine blinis når dejen begynder at boble let på oversiden, - de skal have ca. 1 1/2 min. på hver side ved middel varme.Lad dem køle en smule af, inden de toppes med den valgte topping.
Video
Noter
Hvis man ønsker at lave sine blinis på forhånd kan man sagtens opbevare dem på køl, og give dem en hurtig tur på panden med lidt smør inden servering.