Opskrift på fiskefrikadeller med laks

Hjemmelavede fiskefrikadeller med laks

Opskrift på fiskefrikadeller med laks
Hjemmelavede fiskefrikadeller med laks
Opskrift på hjemmelavede fiskefrikadeller med laks og hvid fisk.
4.60 fra 5 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Lækre hjemmelavede fiskefrikadeller lavet med fersk laks.
Vi elsker fiskefrikadeller herhjemme, og de bliver oftest serveret med en god skive rugbrød, remoulade, citron og gerne en skål spidskålssalat med masser af dild ved siden af.
Disse er lavet med laks, men brug den fiskefars du foretrækker.

Opskrift på fiskefrikadeller med laks

Hjemmelavede fiskefrikadeller med laks

Opskrift på hjemmelavede fiskefrikadeller med laks og hvid fisk.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.60 fra 5 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk, Gourministeriet
Nøgleord: Fisk, Nem aftensmad
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 700 g fersk laks
  • 300 g fersk hvid fisk
  • 2

    løg, finthakket eller blendet

  • 2

    æg

  • 2 dl

    sødmælk

  • 3 spsk

    mel

  • 1 bundt

    dild, finthakket

  • 2 tsk

    salt, ca.

  • Peber

  • Olie og smør til stegning

Derudover

  • Rugbrød

  • Citron

  • Remoulade

  • Evt. lidt fintsnittet spidskål vendt med lidt finthakket didl

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Tjek fisken og fjern evt. ben, skind mv. og skyld evt. stykkerne og dup dem tørre.
  • Skær fisken i grove tern og blend dem til en fin masse, – her bruger vi vores Thermomixer.
  • Tilsæt æg, mælk, mel, salt, peber og finthakket didl og rør det godt rundt i farsen.
  • Smelt en god klat smør på panden og tilsæt lidt olivenolie.
  • Form fiskefrikadeller med en ske og steg dem ved middel høj varme til de er gyldne og gennemstegt.

Noter

Når jeg laver fiskefrikadeller steger jeg oftest en lille klat fars først, for at sikre de er korrekt krydret med salt og peber, – på den måde sikre du det bedste resultat af dine fiskefrikadeller.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)