Lækre hjemmelavede fiskefrikadeller lavet med fersk laks.
Vi elsker fiskefrikadeller herhjemme, og de bliver oftest serveret med en god skive rugbrød, remoulade, citron og gerne en skål spidskålssalat med masser af dild ved siden af.
Disse er lavet med laks, men brug den fiskefars du foretrækker.
Hjemmelavede fiskefrikadeller med laks
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 700 g fersk laks
- 300 g fersk hvid fisk
- 2
løg, finthakket eller blendet
- 2
æg
- 2 dl
sødmælk
- 3 spsk
mel
- 1 bundt
dild, finthakket
- 2 tsk
salt, ca.
-
Peber
-
Olie og smør til stegning
Derudover
-
Rugbrød
-
Citron
-
Remoulade
-
Evt. lidt fintsnittet spidskål vendt med lidt finthakket didl
Sådan gør du
- Tjek fisken og fjern evt. ben, skind mv. og skyld evt. stykkerne og dup dem tørre.
- Skær fisken i grove tern og blend dem til en fin masse, - her bruger vi vores Thermomixer.
- Tilsæt æg, mælk, mel, salt, peber og finthakket didl og rør det godt rundt i farsen.
- Smelt en god klat smør på panden og tilsæt lidt olivenolie.
- Form fiskefrikadeller med en ske og steg dem ved middel høj varme til de er gyldne og gennemstegt.