Vi elsker fiskefrikadeller herhjemme, og de bliver oftest serveret med en god skive rugbrød, remoulade, citron og gerne en skål spidskålssalat med masser af dild ved siden af.

Hjemmelavede fiskefrikadeller med laks
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂Ingredienser
- 700 g
frisk laks, - vi køber færøsk laks hos fiskehandleren
- 300 g
hvid fisk, - gerne torsk
- 2
løg, finthakket eller blendet
- 2
æg
- 2 dl
sødmælk
- 3 spsk
mel
- 1 bundt
dild, finthakket
- 2 tsk
salt, ca.
-
Peber
-
Olie og smør til stegning
Derudover
-
Rugbrød
-
Citron
-
Remoulade
-
Evt. lidt fintsnittet spidskål vendt med lidt finthakket didl
Sådan gør du
- Tjek fisken og fjern evt. ben, skind mv. og skyld evt. stykkerne og dup dem tørre.
- Skær fisken i grove tern og blend dem til en fin masse, - her bruger vi vores Thermomixer.
- Tilsæt æg, mælk, mel, salt, peber og finthakket didl og rør det godt rundt i farsen.
- Smelt en god klat smør på panden og tilsæt lidt olivenolie.
- Form fiskefrikadeller med en ske og steg dem ved middel høj varme til de er gyldne og gennemstegt.
Følg Gourministeriet på Instagram
Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.
