Opskrift på fiskefrikadeller med laks

Hjemmelavede fiskefrikadeller med laks

Hjemmelavede fiskefrikadeller med laks
Opskrift på fiskefrikadeller med laks

Vi elsker fiskefrikadeller herhjemme, og de bliver oftest serveret med en god skive rugbrød, remoulade, citron og gerne en skål spidskålssalat med masser af dild ved siden af.

Opskrift på fiskefrikadeller med laks

Hjemmelavede fiskefrikadeller med laks

Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 700 g

    frisk laks, - vi køber færøsk laks hos fiskehandleren

  • 300 g

    hvid fisk, - gerne torsk

  • 2

    løg, finthakket eller blendet

  • 2

    æg

  • 2 dl

    sødmælk

  • 3 spsk

    mel

  • 1 bundt

    dild, finthakket

  • 2 tsk

    salt, ca.

  • Peber

  • Olie og smør til stegning

Derudover

  • Rugbrød

  • Citron

  • Remoulade

  • Evt. lidt fintsnittet spidskål vendt med lidt finthakket didl

Sådan gør du

  • Tjek fisken og fjern evt. ben, skind mv. og skyld evt. stykkerne og dup dem tørre.
  • Skær fisken i grove tern og blend dem til en fin masse, - her bruger vi vores Thermomixer.
  • Tilsæt æg, mælk, mel, salt, peber og finthakket didl og rør det godt rundt i farsen.
  • Smelt en god klat smør på panden og tilsæt lidt olivenolie.
  • Form fiskefrikadeller med en ske og steg dem ved middel høj varme til de er gyldne og gennemstegt.

Noter

Når jeg laver fiskefrikadeller steger jeg oftest en lille klat fars først, for at sikre de er korrekt krydret med salt og peber, - på den måde sikre du det bedste resultat af dine fiskefrikadeller.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*