Crostini med Carpaccio og Parmesan Mayo - Perfekt Appetizer

Crostini med carpaccio og parmesan mayo

Crostini med carpaccio og parmesan mayo
Opskrift på sprøde bruchettas med carpaccio og parmesan mayo.
Crostini med Carpaccio og Parmesan Mayo - Perfekt Appetizer

Disse crostini med carpaccio og parmesan mayo er den ultimative appetizer til enhver festlig lejlighed.
Sprøde brødskiver toppes med carpaccio, en cremet hjemmelavet parmesan mayo, friske parmesanflager og masser af friskkværnet peber. For at give hapserne ekstra smag og tekstur har jeg brugt rucolaspirer, som tilfører en skøn peberagtig note. Du kan naturligvis også bruger almindelig rucola.

Crostini er perfekte som hapser eller appetizer til sommerens fester, fødselsdage, nytårsaften eller bare en hyggelig lørdag med venner eller familie. De er drøn nemme at lave, og mayonnaisen kan med fordel forberedes et par dage i forvejen, så du hurtigt kan samle og servere dem, når gæsterne ankommer.

Server disse lækre bruschetta med carpaccio og parmesan mayo, og se dem blive revet væk – de er en sikker vinder til enhver sammenkomst, jeg siger det bare 😉

Crostini med Carpaccio og Parmesan Mayo - Perfekt Appetizer

Crostini med carpaccio og parmesan mayo

Opskrift på sprøde bruchettas med carpaccio og parmesan mayo.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Appetizer, Forret, Snack
Køkken: Italiensk
Keyword: Appetizer, Bruschetta, Carpaccio, Crostini
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal6 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 flute, skåret i 12 skiver
  • 12 skiver carpaccio
  • Parmesan shaves
  • Olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber
  • Evt. lidt grønt – rucola eller lignende

Parmesan mayonnaise

  • 1 æggeblomme
  • 1 1/2 dl god smagsneutral olie – jeg bruger raps
  • 40 g parmesan, fintrevet
  • 1/2 fed hvidløg, fintrevet
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk sennep – dijon eller grov sennep
  • Salt

Sådan gør du

  • Skær brødet i 12 tynde skiver, smør med lidt olie og krydr med salt, og rist dem sprøde på grillen, på en pande eller bag dem i ovnen i ca. 8 minutter ved 200 grader.
    Lav imens din parmesan mayonnaise klar.

Parmesan mayonnaise

  • Stil alle ingredienser på køkkenbordet en halv time i forvejen, så de ikke er for kolde at arbejde med.
    Hæld alle ingredienserne i en minihakker, undtagen olien, og blend det let sammen.
    Tilsæt derefter olien, lidt ad gangen, imens blenderen kører.
    Du kan også hælde alle ingredienserne i et højt glas, slut af med olien og brug en stavblender.
    Smag mayonnaisen til med salt, og tilsæt evt. mere citron eller dijon.
    Opbevar på køl til den skal serveres – hæld den evt. på sprøjteflaske- eller pose.

Crostini med carpaccio og parmesan mayo

  • Lad brødskiverne køle let af, og top dem derefter carpaccio. Sprøjt dutter af parmesan mayonnaise på toppen, top med parmesan flager, lidt grønt og krydr med friskkværnet peber.
    Dryp evt. med en smule olivenolie.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)