Cremet blomkålssalat opskrift med mandler og purløg

Cremet blomkålssalat med mandler og purløg

Cremet blomkålssalat med mandler og purløg
Opskrift på sprød og cremet blomkålssalat med mandler og purløg.
Cremet blomkålssalat opskrift med mandler og purløg

Cremet blomkålssalat med sprøde mandler og frisk purløg – en frisk og lækker kombination af teksturer og smag.
Denne her salat står ofte på bordet herhjemme henover sommeren – den er så frisk og lækker, og et absolut must try.
Den friske blomkål blandes med en klassisk creme fraiche dressing og toppes med sprøde grofthakkede mande – elkelt og godt.
Blomkålssalat er perfekt tilbehør til sommerens grill, til en stegt kylling, en bagt side laks eller til en mørbrad af gris.
Den kan laves på ingen tid, og salaten kan sagtens forberedes – vent dog med at toppe den med mandler til inden servering.
Blomkålssalat er med sin cremede finish oplagt til retter der serveres uden sauce.

Cremet blomkålssalat opskrift med mandler og purløg

Cremet blomkålssalat med mandler og purløg

Opskrift på sprød og cremet blomkålssalat med mandler og purløg.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.50 fra 14 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Grill tilbehør, Salat
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 blomkålshoved
  • 3 dl creme fraiche
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 bdt purløg, finthakket
  • 1-2 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 nip sukker
  • Salt og peber

Derudover

  • 1 håndfuld mandler, grofthakket
  • Purløg til pynt

Sådan gør du

  • Del blomkålen i små buketter.
  • Bland ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og peber.
  • Rør blomkålsbuketterne sammen med dressingen.
  • Top blomkålssalaten med hakkede mandler, godt med friskkværnet peber og evt. mere finthakket purløg.
4.50 from 14 votes (14 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)