Opskrift på calzone med spaghetti og kødsauce

Calzone med spaghetti og kødsauce

Calzone med spaghetti og kødsovs
Opskrift på den lækreste pizza calzone med spaghetti og kødsovs
Opskrift på calzone med spaghetti og kødsauce

Denne pizza er jo den ultimative vinder, hvis man både er pizza og spaghetti bolognese fan. Sprød dej fyldt med tomatsauce, spaghetti, ost og kødsauce, – simpelthen den perfekte kombi.
Vi bager altid vores pizzaer i vores Morsø Forno pizzaovn, – og det er ingen undtagelse med denne, – resultatet bliver fantastisk.

Opskrift på calzone med spaghetti og kødsauce

Calzone med spaghetti og kødsovs

Opskrift på den lækreste pizza calzone med spaghetti og kødsovs
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • Pizza

Pizzadej

  • 450 g

    durum pizzamel (vi bruger Il Fornaio)

  • 20 g

    gær

  • 3 dl

    lunken vand

  • 1/2 dl

    olivenolie

  • 5 g

    salt

Tomatsauce

  • 1 ds

    hakkede tomater

  • 1

    stort løg, fint hakket

  • 3 fed

    hvidløg, finthakket

  • 1 tsk

    basilikum

  • 1 tsk

    oregano

  • Olivenolie

  • Salt og peber

  • Frisk basilikum, - kan undlades

Derudover

  • 4 dl

    kødsauce, f.eks vores favorit bolognese

  • Revet mozzarella

  • Kogt spaghetti

  • Evt. lidt hakket/revet skinke

Sådan gør du

Pizzadej

  • Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt.
  • Tilsæt mel lidt ad gangen og rør grundigt.
  • Tilsæt olivenolien når dejen er som en grød i konsistensen og rør til den er fin og glat.
  • Tilsæt resten af melet og rør i ca. 5 min.
  • Put lidt olie på hænderne og saml dejen til en rund kugle i hænderne.
  • Læg dejen tilbage i skålen og lad den hæve et lunt sted i ca. 30 min.

Tomatsauce

  • Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.
  • Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.
  • Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.
  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.
  • På den ene halvdel af hver bund fordeles lidt tomatsauce, revet mozzarella, lidt spaghetti, kødsauce og evt. skinke. Gem resten af tomatsaucen til toppen.
  • Pizzaen lukkes forsigtigt, - hellere for lidt fyld end for meget, så dejen ikke brister.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn ca. 15 min ved 250 grader)
  • Top pizzaen med tomatsauce og server straks.
Opskrift på calzone med spaghetti og kødsauce
Calzone med spaghetti og kødsauce tilberedes i vores Morsø Forno.
Opskrift på calzone med spaghetti og kødsauce
Calzone med spaghetti og kødsauce

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Vores favorit bolognese - Gourministeriet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*