Asiatiske fiskefrikadeller med frisk ingefær og urter

Asiatiske fiskefrikadeller

Asiatiske fiskefrikadeller
Opskrift på asiatiske fiskefrikadeller - Thai inspirerede fiskefrikadeller med measser af smag
Asiatiske fiskefrikadeller med frisk ingefær og urter

Saftige og smagfulde fiskefrikadeller med en autentisk smag, der tager dine smagsløg på en tur til det asiatiske køkken.
Asiatiske fiskefrikadeller kan nemt tilberedes af enten en fersk færdiglavet fiskefars, eller du kan selv blende fisken. En kombination af f.eks. torsk og laks giver nogle utroligt velsmagende fiskefrikadeller.
Ingredienser som ingefær, lime, chili og hvidløg giver en skøn smag til fiskefrikadellerne, hvor det asiatiske køkken er helt på sin plads.

Uanset om du foretrækker dem med stegte nudler, kogte ris, en asiatisk salat eller lignende, så er de smagfulde fiskefrikadeller både en nem og lækker måde at servere fisk på.
Det asiatiske touch klæder fiskefrikadellerne – en skøn variationer af klassiske fiskefrikadeller.
Du finder min opskrift på asiatiske fiskefrikadeller herunder.

Asiatiske fiskefrikadeller med frisk ingefær og urter

Asiatiske fiskefrikadeller

Opskrift på asiatiske fiskefrikadeller – Thai inspirerede fiskefrikadeller med measser af smag
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 6 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Asien, Thai
Keyword: Asiatisk, Asiatisk mad, Fiskefrikadeller
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 900 g fersk fiskefars – eller rå fisk
  • 1 løg, finthakket
  • 1-2 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1 håndfuld persille, finthakket
  • 1/2 frisk chili, finthakket
  • 1 spsk frisk ingefær, fintrevet
  • 1 lime, saft og fintrevet skal
  • 2 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1-2 dl mælk
  • Salt og peber
  • Smør og olie

Sådan gør du

  • Rør fiskefarsen sammen løg, persille, hvidløg, ingefær, chili æg, mel, salt og godt med friskkværnet peber.
    Det er vigtigt at du tjekker at farsen er fersk, og ikke allerede tilsat andre ingredienser.
    Bruger du fersk fisk, blender du denne til en fars, og følger fremgangsmåden ovenfor.
  • Justere konsistensen på fiskefarsen med mælk. Tilsæt lidt ad gangen, og rør det godt ind i farsen.
    Der er stor forskel på hvor meget der skal bruges. 1 – 1 1/2 eller 2 dl mælk – så tilsæt til farsen er blød men stadig fast.
    Bruger du fars eller fisk der har været på frost, kan dette indeholde en del væde – så der skal du være ekstra opmærksom.
  • Smelt en god klat smør og sjat olie på en pande.
  • Form fiskefrikadellerne med en ske, i hånden eller læg farsen direkte på panden. Mas dem let flade med bagsiden af en ske, og steg dem til de er gyldne på begge sider.
    *Se evt. videoen over opskriften.
  • Server fiskefrikadellerne med ris, stegte nudler, en grov frisk salat, asiatisk kålsalat eller lignende.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)