Sund morgenmad - Spejlæg med pulled pork
Opskrift på spejlæg toppet med pulledpork, pesto og saltede mandler

Lækkert spejlæg toppet med rester af pulled pork, hjemmelavet pesto og saltede mandler. En fantastisk måde at få brugt sine rester på en ny og lækker måde, – og så er det dejlig mættende.
Lun en lille rest pulled pork i en gryde, – så har du en lækker morgenmad på et lille kvarter. Selvfølgelig forudsat at du også ligger inde med en god pesto og lidt saltede mandler eller andre nødder.

Sund morgenmad – Spejlæg med pulled pork
Opskrift på spejlæg toppet med pulledpork, pesto og saltede mandler
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
- 2
æg
- 1
rest pulled pork, – ca. 100 gram – prøv vores opskrift på pulled pork
- 2 spsk
god pesto, – vi har brugt denne lækre hjemmelavede spinat pesto
- 1lille håndfuld
saltede mandler – opskrift på lækre saltede mandler finder du lige her
- 1
forårsløg, finthakket
- 2
cherry tomater, skåret i både
Sådan gør du
- Varm lidt olie i en lille gryde og steg kødet til det er gennem varmet.
- Lav dine spejlæg på en pande med en lille smule olie, gerne på en blinis pande (dem man kan købe med plads til 4 blinis) eller 2 mini pander som på billedet, på den måde får du to perfekte spejlæg med en god tykkelse. Lad æggene stege færdigt ved helt svag varme, det tager ca. 5-8 min.
- Hak de saltede mandler groft.
- Top æggene med den lune pulled pork, pesto og saltede mandler. Pynt med forårsløg og et par tomatbåde.

Pingback: Pulled pork cheese burger - Opskrift på pulled pork burger