
Lækkert spejlæg toppet med rester af pulled pork, hjemmelavet pesto og saltede mandler. En fantastisk måde at få brugt sine rester på en ny og lækker måde, – og så er det dejlig mættende.
Lun en lille rest pulled pork i en gryde, – så har du en lækker morgenmad på et lille kvarter. Selvfølgelig forudsat at du også ligger inde med en god pesto og lidt saltede mandler eller andre nødder.

Sund morgenmad - Spejlæg med pulled pork
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2
æg
- 1
rest pulled pork, - ca. 100 gram - prøv vores opskrift på pulled pork
- 2 spsk
god pesto, - vi har brugt denne lækre hjemmelavede spinat pesto
- 1lille håndfuld
saltede mandler - opskrift på lækre saltede mandler finder du lige her
- 1
forårsløg, finthakket
- 2
cherry tomater, skåret i både
Sådan gør du
- Varm lidt olie i en lille gryde og steg kødet til det er gennem varmet.
- Lav dine spejlæg på en pande med en lille smule olie, gerne på en blinis pande (dem man kan købe med plads til 4 blinis) eller 2 mini pander som på billedet, på den måde får du to perfekte spejlæg med en god tykkelse. Lad æggene stege færdigt ved helt svag varme, det tager ca. 5-8 min.
- Hak de saltede mandler groft.
- Top æggene med den lune pulled pork, pesto og saltede mandler. Pynt med forårsløg og et par tomatbåde.

Pingback: Pulled pork cheese burger - Opskrift på pulled pork burger