
Calzone bolognese, – indbagt pizza mede spaghetti og kødsauce.
Denne pizza er jo den ultimative vinder, hvis man er både pizza og spaghetti bolognese fan.
Sprød pizzadej fyldt med tomatsauce, spaghetti, ost og kødsauce, – simpelthen den perfekte kombi.
Heerehjemme putter også lige et par skiver skinke i, – men det kan man gøre som man har lyst til.
Indbagt pizza smager fantastisk, du kan fylde den med alverdens lækkerier, – og så er det virkelig nemt at lave selv.

Calzone med spaghetti og kødsovs
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej
Tomatsauce
- 1 ds hakkede tomater - eller gerne polpa
- 1
stort løg, fint hakket
- 3 fed
hvidløg, finthakket
- 1 tsk
basilikum
- 1 tsk
oregano
- 1 håndfuld friske basilikumblade
-
Olivenolie
-
Salt og peber
Derudover
- 4 dl
kødsauce, f.eks vores favorit bolognese
- 400 g revet mozzarella
- Kogt spaghetti - ca. 250 g tør vægt
- Evr. skinke
Sådan gør du
Tomatsauce
- Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.
- Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er godt fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.
- Tilsæt til sidst friske basilikumblade, smag til med salt og peber og stil til side.
Calzone
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.
- På den ene halvdel af hver bund fordeles et lag tomatsauce, - det må ikke ramme kanterne. Gem resten af tomatsaucen til toppen.
- Top derefter med revet mozzarella, spaghetti og kødsauce.
- Luk forsigtigt pizzaerne. Smør evt. kanterne med en smule vand, tryk kanterne sammen og rul dem ind mod fyldet.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn ca. 15-18 min ved 250 grader)
- Top pizzaen med tomatsauce og server straks.


Pingback: Vores favorit bolognese - Gourministeriet