
Trøffel sæsonen er ovre os, så det er bare med at nyde den virkelig udsøgte og fantastisk velsmagende lille svamp.
I går købte vi en frisk efterårs trøffel ved Dalgaard i Hørsholm, – det er jo en gude spise, hold op hvor det smager fantastisk.
Denne trøffel pasta er super nem og hurtig at lave, og smagen er så fin og enkel, hvilket den meget velsmagende trøffel fortjener.
Kan man ikke få fat i en frisk trøffel kan man evt. bruge lidt trøffelolie, – smag dig frem. Undgå syltede trøfler, de smager virkelig ikke af meget.

Pasta med frisk trøffel
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 500 g
spaghetti eller linguini
- 200 g
parmesan, fintrevet
- 4
æggeblommer
- 2 dl
pastavand
-
Frisk trøffel
-
Salt
Sådan gør du
- Kog pastaen aldente i rigeligt letsaltet vand.
- Hæld kogevandet fra og gem dette.
- Rør parmesanen i og derefter æggeblommerne, og sæt blusset til middel varme.
- Tilsæt pastavand efter behov og smag til med salt.
- Riv frisk trøffel over og server straks.
