
Nem og lækker måltidssalat med mexicansk krydret oksekød, masser af grønt og knasende tortilla chips. Et super lækkert måltid til både frokost og aften, fyldt med smag og dejlig mættende.
Er du til koriander kan du med fordel også toppe salaten med dette.

Mexicansk taco bowl med krydret oksekød
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Krydret oksekød
- 500 g hakket oksekød
- 1 løg, finthakket
- 1 peberfrugt, skåret i små tern
- 2 dl salsa
- 2-3 spsk mexicansk krydderi
- Olie
Topping
- 1 stort romaine salat eller crisp salat
- 250 g cherry tomater, skåret i tern
- 2 avocadoer, skåret i tern
- 1 dåse majs, skyllet og drænet for væde – Eller 2 bagte majskolber
- 2 dåser bønner, gerne kidneybønner og sorte bønner
- 1 lille rødløg, skåret i strimler
- 2-4 håndfulde tortilla chips
- 1 lime, skåret i både
- Creme fraiche, salsa og evt. frisk koriander
Sådan gør du
Krydret oksekød
- Varm lidt olie på en pande og brun kødet godt af, – tilsæt derefter krydderi og varm med et par minutter.
- Tilsæt de snittede grøntsager og steg med til løgene er klare og hæld derefter salsaen over. Varm igennem og sluk for blusset.
Mexicansk taco bowl
- Fordel salaten på bunden af tallerkenerne.
- Top med bønner, avocado, tomater, majs og løg.
- Knus tortillachipsene let og fordel også disse over salaten.
- Top med krydret oksekød, iskold creme fraiche, salsa og skiver af lime.

