Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Mexicansk taco bowl med krydret oksekød
Opskrift på nem og lækker mexicansk salat med krydret oksekød og masser af grøntsager.
Ret
Frokost, Hovedret, Salat
Køkken
Mexicansk
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
Krydret oksekød
500
g
hakket oksekød
1
løg, finthakket
1
peberfrugt, skåret i små tern
2
dl
salsa
2-3
spsk
mexicansk krydderi
Olie
Topping
1
stort romaine salat eller crisp salat
250
g
cherry tomater, skåret i tern
2
avocadoer, skåret i tern
1
dåse
majs, skyllet og drænet for væde
- Eller 2 bagte majskolber
2
dåser
bønner, gerne kidneybønner og sorte bønner
1
lille rødløg, skåret i strimler
2-4
håndfulde
tortilla chips
1
lime, skåret i både
Creme fraiche, salsa og evt. frisk koriander
Sådan gør du
Krydret oksekød
Varm lidt olie på en pande og brun kødet godt af, - tilsæt derefter krydderi og varm med et par minutter.
Tilsæt de snittede grøntsager og steg med til løgene er klare og hæld derefter salsaen over. Varm igennem og sluk for blusset.
Mexicansk taco bowl
Fordel salaten på bunden af tallerkenerne.
Top med bønner, avocado, tomater, majs og løg.
Knus tortillachipsene let og fordel også disse over salaten.
Top med krydret oksekød, iskold creme fraiche, salsa og skiver af lime.
Video