Club sandwich salat - Opskrift på kyllingesalat med karrydressing

Club sandwich salat – Kyllingesalat med bacon og karrydressing

Club sandwich salat - Kyllingesalat med bacon og karrydressing
Opskrift på lækker sprød club sandwich salat.
Club sandwich salat - Opskrift på kyllingesalat med karrydressing

Lækker sprød salat med stegt kylling, sprød bacon, croutoner og karry dressing, – en slags club sandwich serveret som salat. Den smager ustyrlig godt, tager ingen tid at lave og er bare en skøn måltidssalat.
Jeg bruger gerne crunchita salat, – simpelthen fordi det er så lækkert sprød og har en dejlig smag. Jeg brugte også et par håndfulde feldsalat, – men du kan bruge den type salat du foretrækker. Du kan også toppe salaten med lidt rødløg, – det undlod jeg denne gang, da jeg synes det nogengange kan smage for meget igennem. Men det klæder bestemt salaten.
Top den med denne lækre cremede karrydressing, – og spar ikke på den 😉

Club sandwich salat - Opskrift på kyllingesalat med karrydressing

Club sandwich salat – Kyllingesalat med bacon og karrydressing

Opskrift på lækker sprød club sandwich salat.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 23 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret, Salat
Køkken: Amerikansk, Dansk
Nøgleord: Måltidssalat, Nem aftensmad, Nem frokost, Sandwich salat
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

Club sandwich salat

  • 4

    kyllingebryster

  • 250 g

    bacon, skåret i tern

  • 2

    crunchita salater, romaine eller lignende

  • 200 g

    cherrytomater, halveret

  • 1/2 agurk, skåret i tern
  • Evt. feldsalat

Croutoner

  • 1

    ciabattabrød eller lignende

  • Lidt olie

  • Salt

Karrydressing

  • 3 dl

    creme fraiche

  • 1 dl

    mayonnaise

  • 2 tsk

    dijonsennep

  • 2 1/2 tsk karry
  • 1/2 tsk

    løg pulver

  • 1/2 tsk

    sukker

  • Salt og peber

Sådan gør du

Karrydressing

  • Rør creme fraiche og mayonnaise godt sammen.
  • Tilsæt de resterende ingredienser og smag til med salt og peber. Dressingen udvikler sig i smagen når den får lov at trække, – så er tiden til det kan du med fordel lade den trække en times tid på køl.
  • Opbevar den på køl til den skal serveres.

Croutoner

  • Skær brødet i mundrette bidder (ikke for små) og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Giv dem en smule olie og salt og vend det godt sammen. Bag dem i en forvarmet ovn ved 220 grader, almindelig ovn, i ca. 15 min., og lad dem derefter køle af.

Club sandwich salat

  • Steg baconen sprød på en varm pande, og læg den til side på lidt køkkenrulle.
  • På samme pande steges kyllingebrysterne ved middel varme i bacon fedtet, til de er gyldne og gennemstegt, – krydr med lidt salt og peber. Har baconen smidt meget fedt hældes lidt fra, – der skal kun lige være så kyllingebrysterne tager smag.
  • Skær eller pluk salaterne groft og fordel det i 4 dybe tallerkener. Top med tomater, agurk, croutoner og bacon.
  • Skær kyllingebrysterne i skiver og læg dem på toppen af hver salat og slut af med karrydressingen.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Club sandwich salat - Opskrift på kyllingesalat med karrydressing
Club sandwich salat – Opskrift på kyllingesalat med karrydressing

Kommentarer

  1. 5 stars
    Virkelig nemt og lækkert 🙂

  2. Kast croutonerne på panden og rost dem gyldne i olivenolie, drys med fint salt/flagesalt under stegningen. De bliver lige en hel del bedre end i ovnen

    • Hej Hanne

      Ja det kan man også gøre 🙂
      Jeg laver gerne en større portion så jeg har til flere dage, – så der er det nemmest i ovnen 🙂

      Kh Dianna

  3. Anonym

    5 stars
    Lækker opskrift

  4. 5 stars
    Super lækker, og så nem at lave

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)