
Lækker sprød salat med stegt kylling, sprød bacon, croutoner og karry dressing, – en slags club sandwich serveret som salat. Den smager ustyrlig godt, tager ingen tid at lave og er bare en skøn måltidssalat.
Jeg bruger gerne crunchita salat, – simpelthen fordi det er så lækkert sprød og har en dejlig smag. Jeg brugte også et par håndfulde feldsalat, – men du kan bruge den type salat du foretrækker. Du kan også toppe salaten med lidt rødløg, – det undlod jeg denne gang, da jeg synes det nogengange kan smage for meget igennem. Men det klæder bestemt salaten.
Top den med denne lækre cremede karrydressing, – og spar ikke på den 😉

Club sandwich salat – Kyllingesalat med bacon og karrydressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Club sandwich salat
- 4
kyllingebryster
- 250 g
bacon, skåret i tern
- 2
crunchita salater, romaine eller lignende
- 200 g
cherrytomater, halveret
- 1/2 agurk, skåret i tern
-
Evt. feldsalat
Croutoner
- 1
ciabattabrød eller lignende
-
Lidt olie
-
Salt
Karrydressing
- 3 dl
creme fraiche
- 1 dl
mayonnaise
- 2 tsk
dijonsennep
- 2 1/2 tsk karry
- 1/2 tsk
løg pulver
- 1/2 tsk
sukker
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
Karrydressing
- Rør creme fraiche og mayonnaise godt sammen.
- Tilsæt de resterende ingredienser og smag til med salt og peber. Dressingen udvikler sig i smagen når den får lov at trække, – så er tiden til det kan du med fordel lade den trække en times tid på køl.
- Opbevar den på køl til den skal serveres.
Croutoner
- Skær brødet i mundrette bidder (ikke for små) og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Giv dem en smule olie og salt og vend det godt sammen. Bag dem i en forvarmet ovn ved 220 grader, almindelig ovn, i ca. 15 min., og lad dem derefter køle af.
Club sandwich salat
- Steg baconen sprød på en varm pande, og læg den til side på lidt køkkenrulle.
- På samme pande steges kyllingebrysterne ved middel varme i bacon fedtet, til de er gyldne og gennemstegt, – krydr med lidt salt og peber. Har baconen smidt meget fedt hældes lidt fra, – der skal kun lige være så kyllingebrysterne tager smag.
- Skær eller pluk salaterne groft og fordel det i 4 dybe tallerkener. Top med tomater, agurk, croutoner og bacon.
- Skær kyllingebrysterne i skiver og læg dem på toppen af hver salat og slut af med karrydressingen.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Virkelig nemt og lækkert 🙂
Hej Gitte
Det er jeg så glad for at høre, – tusind tak for din besked:)
Rigtig dejlig dag:)
Kh Dianna
Kast croutonerne på panden og rost dem gyldne i olivenolie, drys med fint salt/flagesalt under stegningen. De bliver lige en hel del bedre end i ovnen
Hej Hanne
Ja det kan man også gøre 🙂
Jeg laver gerne en større portion så jeg har til flere dage, – så der er det nemmest i ovnen 🙂
Kh Dianna
Lækker opskrift
Super lækker, og så nem at lave
Hej Hanna
Åhh hvor dejligt du skriver det, tusind tak 🙂
Kh Dianna