Pizza bianco med gedeost, pesto og valnødder
Opskrift på lækker pizza bianco med gedeost.

Skøn og enkelt pizza toppet med gedeost og pesto, frisk ruccola, valnødder og balsamico. En virkelig lækker kombination med masser af smag og fylde.
Jeg elsker pizza bianco, – synes man kan få nogle fantastiske smage frem, og sådan én her med gedeost er bare én af mine favoritter.
Den søde cremede balsamico giver et skønt modspil til den fede gedeost og den bitre ruccola.

Pizza bianco med gedeost, pesto og valnødder
Opskrift på lækker pizza bianco med gedeost.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 4 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 2
ruller gedeost, skåret i skiver
- 1 dl
grøn pesto, – prøv denne ruccola pesto
- 4 håndfulde
ruccola
- 2 håndfulde
valnødder
-
En god balsamico creme
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fordel bøffel mozzarella og skiver af gedeost på bundene, og top med klatter af ruccola.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
- Server pizzaerne med frisk ruccola og valnødder på toppen, og dryp med balsamico creme.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.




