
Skøn og virkelig lækker pizza med mozzarella og grillet aubergine toppet med kold blåskimmel, ruccola og valnødder.
Denne pizza var lidt et forsøg, for det var bare en tanke at disse elementer kunne noget sammen, og det må jeg altså virkelig sige at de kunne, mums.
Så er man til blåskimmel kan denne skønne pizza varmt anbefales.

Pizza med grillet aubergine, valnødder og blåskimmel
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 1 portion pizzasauce - klik her
Topping
- 1
aubergine
- 3
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 150 g
blå kornblomst
- 2 håndfulde
ruccola
- 1 håndfuld
valnødder
Sådan gør du
Pizza
- Skær auberginen i tynde skiver på ca. 3 mm. i tykkelsen, og grill dem ved middel høj varme til de tager farve.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
- Top med skiver af grillet aubergine, krydr med lidt salt og peber og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader).
- Lad pizzaerne hvile et par minutter inden de toppes med sprød ruccola, stykker af kold blåskimmel og valnødder.


