Tortilla pizza med serrano og pesto

Tortilla pizza med serrano og pesto

Tortilla pizza med serrano og pesto
Opskrift på lækre tortilla pizzaer med tomatsauce og mozzarella - toppet med serrano, rucola, pinjekerner og pesto.
Tortilla pizza med serrano og pesto

Lækre tortilla pizzaer med pesto, serrano og ruccola. Nemme og hurtige at lave, – og klar på bare 15 minutter.
Jeg er vild med tortilla pizza, – masser af lækre variations muligheder, og en nem og lækker måde at smide en hurtig frokost eller aftensmad på bordet.
Denne her tortilla pizza med serrano er bare mega lækker, – masser af smag, og en klar favorit.
Du kan bruge revet mozzarella, eller du kan bruge friske mozzarella kugler.
Bruger du frisk mozzarella til din tortilla pizza skal du sælge for at dræne dem godt for væde først, – ellers bliver bundene bløde.
Et godt fif er at åbne dine mozzarella kugler, – drysse dem med en smule fint salt på den side med det bløde af osten, og lægge dem med den våde side nedad i en finmasket sigte.
Lad dem ligge og dræne i 15 minutter, – så har de smidt godt med væde.
Du skal naturligvis sørge for ikke at drysse for meget salt, – så bliver pizzaen måske lige salt nok 🙂

Tortilla pizza med serrano og pesto

Tortilla pizza med serrano og pesto

Opskrift på lækre tortilla pizzaer med tomatsauce og mozzarella – toppet med serrano, rucola, pinjekerner og pesto.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Hjemmelavet pizza, Mini tortilla pizza, Nem frokost, Tortilla pizza
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smør tortillapandekagerne med pizzasauce og fordel osten på bundene.
  • Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader almindelig ovn, eller 180 grader varmluft, i ca. 10-12 minutter. 
    Bager du 2 bageplader ad gangen, skal du naturligvis bruge varmluft, – og jeg vil ligeledes anbefale at bytte rundt på bagepladerne når pizzaerne er bagt lidt over halvvejs.
    Tortilla pizzaerne skal være gyldne og sprøde i kanten.
  • Lad tortilla pizzaerne hvile et øjeblik, og top dem derefter med pesto, rucola, serrano og ristede pinjekerner. Krydr dem evt. med friskkværnet peber.
Tortilla pizza med serrano og pesto
Tortilla pizza med serrano og pesto

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)