Tortilla lasagne ruller – Lækker fusion af mexicansk og italiensk

Tortilla lasagne ruller

Tortilla lasagne ruller
Opskrift på nem restemad med bagte tortillaruller med kødsauce og ost.
Tortilla lasagne ruller – Lækker fusion af mexicansk og italiensk

Når det mexicanske møder det italienske, opstår der magi i køkkenet – og det er præcis, hvad der sker med disse tortilla lasagne ruller! En genial måde at bruge en rest kødsauce på, hvor den pakkes ind i bløde tortillawraps og gratineres i ovnen med tomatsauce og masser af ost.

Hvis du har en rest mornay- eller bechamelsauce, så smid det endelig i – det giver en ekstra cremet og fyldig smag, der tager retten til næste niveau. Du kan enten komme det i selve rullerne eller fordele det på toppen inden bagning.

De fyldte tortillas bages i ovnen, indtil de er lækkert gratinerede med en gylden ostetopping. Server dem med en sprød grøn salat og nyd den ultimative comfort food, der kombinerer det bedste fra to verdener.

En nem, lækker og hverdagsvenlig ret, der uden tvivl vil blive en favorit ved middagsbordet

Lav det antal, der passer til jeres appetit

Disse tortilla lasagne ruller er så lækre, at det kan være svært at nøjes med én. Nogle vil sagtens kunne spise mere end én, så lav det antal, der passer til din familie og jeres spisevaner. Hvis du har store spisere i husstanden, kan det være en god idé at lave en halv eller en hel ekstra pr mand – de smager også skønt i madpakken dagen efter.

Derudover kan du servere retten med en stor, frisk salat. Prøv med sprøde croutoner og en cremet dressing på toppen, der giver lidt knas og friskhed som en perfekt kontrast til den friske salat og de bagte, ostede lasagnerulle.
Uanset hvordan du serverer dem, er der garanti for en ny hverdagsfavorit.

Tortilla lasagne ruller – Lækker fusion af mexicansk og italiensk

Tortilla lasagne ruller

Opskrift på nem restemad med bagte tortillaruller med kødsauce og ost.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk, Mexicansk
Samlet tid: 25 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 4 store tortilla pandekager
  • 500 g kødsauce – prøv denne opskrift
  • 300 g revet mozzarella
  • 2 dl tomatsauce
  • Salt og friskkværnet peber
  • Oregano

Til servering

  • Frisk grøn salat

Sådan gør du

  • Smør midten af tortillaen med tomatsauce og drys med ost.
  • Læg et par store skefulde kødsauce på og drys med mere ost.
  • Fold siderne ind over fyldet, og rul eller pak tortillaen så den i størrelsen, sammen med de andre tortillas, passer i et ovnfast fad.
    Fortsæt til alle 4 er lavet.
  • Smør et ovnfast fad med en smule olie, og læg tortillapakkerne tæt heri.
  • Sprød toppen med en smule sprayfedt, smør dem med lidt tomatsauce og drys med resten af osten.
  • Krydr med friskkværnet peber og drys med oregano, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig varme i 15 minutter – og skru derefter op til 220 grader, og bag dem videre i ca. 5 minutter eller til de er gyldne på toppen.
  • Server med en frisk sprød salat ved siden af.

Linkede opskrifter

  1. Man kan ikke klikke på opskriften “(kødsauce)” i teksten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)