Tortellinisalat med grøn pesto og burrata – Perfekt til grillen

Tortellinisalat med pesto og burrata

Tortellinisalat med pesto og burrata
Opskrift på fyldig tortellini salat med friske tomater, pesto og burrata.
Tortellinisalat med grøn pesto og burrata – Perfekt til grillen

Er du på udkig efter den perfekte salat, der kan løfte dit grillbord til nye højder til en italiensk solskinsoplevelse?
Min tortellini salat med grøn pesto og burrata er lige, hvad du har brug for. Denne italienske pastasalat kombinerer den cremede lækkerhed af burrata med den friske smag af grøn pesto og spinat/ricotta fyldte tortellini. Tilsat friske tomater, rucola og ristede pinjekerner, skaber denne salat en symfoni af smage, der vil imponere enhver.
Ikke alene er denne burrata salat smuk at se på, men den er også utrolig nem at forberede, hvilket gør den ideel til både spontane sommergrillaftener og planlagte forårsretter.
Uanset om den serveres ved siden af kylling, gris eller fisk, vil denne tortellinisalat uden tvivl blive et hit!

Tortellinisalat med grøn pesto og burrata – Perfekt til grillen

Tortellinisalat med pesto og burrata

Opskrift på fyldig tortellini salat med friske tomater, pesto og burrata.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Italiensk
Keyword: Pastasalat, Tortellini salat
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 250 g tortellini – jeg bruger spinat/ricotta
  • 30 g pinjekerner
  • 300 g cherrytomater, halveret
  • 70 g rucolasalat
  • 4 spsk grøn pesto – klik her for opskriften
  • 1 burrata
  • Friskkværnet peber
  • Olivenolie
  • Lidt hakket persille eller basilikum

Sådan gør du

  • Kog tortellinien som beskrevet på pakken, og skyl dem derefter i koldt vand.
    Lad dem dræne i en sigte.
  • Rist pinjekerner på en tør pande, til de er gyldne.
  • Bland tortellini og tomaterne med pestoen – vend det godt sammen.
  • Anret rucola, tortellini og tomaterne på en tallerken eller i en skål, og vend det let sammen.
  • Læg burrataosten på toppen, åben den og krydr med fridkkvæprnet peber og dryp med lidt olivenolie.
  • Fordel pinjekernerne over salaten og drys med en smule persille eller basilikum.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)