Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Tortellinisalat med pesto og burrata
Opskrift på fyldig tortellini salat med friske tomater, pesto og burrata.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Måltidssalat, Pastasalat, Tortellini salat
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
458
kcal
Ingredienser
250
g
tortellini – jeg bruger spinat/ricotta
30
g
pinjekerner
300
g
cherrytomater, halveret
70
g
rucolasalat
4
spsk
grøn pesto - klik her for opskriften
1
burrata
Friskkværnet peber
Olivenolie
Lidt hakket persille eller basilikum
Sådan gør du
Kog tortellinien som beskrevet på pakken, og skyl dem derefter i koldt vand.
Lad dem dræne i en sigte.
Rist pinjekerner på en tør pande, til de er gyldne.
Bland tortellini og tomaterne med pestoen - vend det godt sammen.
Anret rucola, tortellini og tomaterne på en tallerken eller i en skål, og vend det let sammen.
Læg burrataosten på toppen, åben den og krydr med fridkkvæprnet peber og dryp med lidt olivenolie.
Fordel pinjekernerne over salaten og drys med en smule persille eller basilikum.
Video
Nutrition
Kalorier:
458
kcal
|
Kulhydrater:
42
g
|
Protein:
17
g
|
Fedt:
27
g
|
Mættet fedt:
8
g
|
Flerumættet fedt:
3
g
|
Enkeltumættet fedt:
1
g
|
Kolesterol:
62
mg
|
Natrium:
712
mg
|
Kalium:
273
mg
|
Fiber:
5
g
|
Sukker:
5
g
|
A-vitamin:
1408
IU
|
C-vitamin:
20
mg
|
Kalcium:
310
mg
|
Jern:
2
mg