Syltede nødder med honning, appelsin og kanel - Opskrift på syltede nødder

Syltede nødder med honning, appelsin og kanel

Syltede nødder med honning, appelsin og kanel
Lækre syltede nødder, fyldt med dejlig smag - perfekt til ostebordet.
Syltede nødder med honning, appelsin og kanel - Opskrift på syltede nødder

Syltedenødder, – de er jo nærmest uundværlige på et ostebord. De er super nemme at lave, meget billigere end dem du køber færdiglavet, og så smager de bare forbandet godt altså.
Disse er lavet med en blanding af honning og sirup, – appelsin, vanilje og kanel, en skøn kombination med masser af smag.
Opbevar dem på køl i et skoldet sylteglas, – de kan holde sig i evigheder.

Syltede nødder med honning, appelsin og kanel - Opskrift på syltede nødder

Syltede nødder med honning, appelsin og kanel

Lækre syltede nødder, fyldt med dejlig smag – perfekt til ostebordet.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.32 fra 16 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal12 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 250 g blandede nødder, – jeg har brugt mandler, ristede hasselnødder, usaltede pistacienødder og pecannødder
  • 1 1/2 dl flydende honning
  • 1 dl sirup – jeg bruger helst mørk sirup
  • 2 appelsiner, saften heraf
  • 2 kanelstænger
  • 1 vaniljestang, kornene heraf

Sådan gør du

  • Skyld nødderne i kogende vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.
  • Hæld honning, sirup og appelsinsaft i en gryde samme med kornene af vaniljestangen, den tomme vaniljestang og kanelstænger og kog op.
  • Skru ned for blusset, tilsæt nødderne og lad dem simre ved middel varme i ca. 8-10 minutter. Hold hele tiden øje, lagen koger let over. Den skal boble, men naturligvis ikke koge over – så skal du skrue ned for blusset.
  • Hæld det hele på et skoldet sylteglas, og opbevar dem på køl til de skal serveres. Lagen tykner, – så tag dig ikke af den ser tynd ud. Koges lagen for længe vil den blive til den klistrede side, – i det tilfælde skal du blot tage nødderne ud af køleskabet 1/2 time inden de skal servers.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Syltede nødder med honning, appelsin og kanel - Opskrift på syltede nødder
Syltede nødder med honning, appelsin og kanel – Opskrift på syltede nødder
Syltede nødder med honning, appelsin og kanel - Opskrift på syltede nødder
Syltede nødder med honning, appelsin og kanel – Opskrift på syltede nødder

Kommentarer

  1. 3 stars
    Den smager godt, men jeg synes min kage blev lidt tynd. Kan den koges ind igen?

    • Hej Sally

      Du kan sagtens koge den mere ind/koge den ind igen. Man skal lige lære konsistensen at kende, for den skal have lidt mere end man umiddelbart tror 🙂
      Men koges den for meget ind, bliver den også ret fast, så det er lige en balance 🙂

      Dbh Dianna

      Kh Dianna

  2. Anonym

    5 stars
    Så lige at et lillebitte glas valnødder kostede 56 kr så tænkte, dem kan jeg måske selv lave
    Og nøjjjjj de blev gode. Vildt gode faktisk så nu behøver jeg aldrig købe dem igen til det hvide ud af øjnene. De skal bruges til et ostebord i morgen. Tusind tak for en skøn og nem opskrift. ❤️

  3. Bettina Sloth

    Fantastisk opskrift.
    Nu behøver jeg aldrig købe de små dyre glas igen

    • Hej Bettina

      Ej hvor dejligt at høre – tak for skøn feedback:)

      Du skal næsten prøve mine portvinsrosiner også – fantastiske til oste og desserter:)

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)