
Syltedenødder, – de er jo nærmest uundværlige på et ostebord. De er super nemme at lave, meget billigere end dem du køber færdiglavet, og så smager de bare forbandet godt altså.
Disse er lavet med en blanding af honning og sirup, – appelsin, vanilje og kanel, en skøn kombination med masser af smag.
Opbevar dem på køl i et skoldet sylteglas, – de kan holde sig i evigheder.

Syltede nødder med honning, appelsin og kanel
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Instructions
- Skyld nødderne i kogende vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.
- Hæld honning, sirup og appelsinsaft i en gryde samme med kornene af vaniljestangen, den tomme vaniljestang og kanelstænger og kog op.
- Skru ned for blusset, tilsæt nødderne og lad dem simre ved middel varme i ca. 8-10 minutter. Hold hele tiden øje, lagen koger let over. Den skal boble, men naturligvis ikke koge over – så skal du skrue ned for blusset.
- Hæld det hele på et skoldet sylteglas, og opbevar dem på køl til de skal serveres. Lagen tykner, – så tag dig ikke af den ser tynd ud. Koges lagen for længe vil den blive til den klistrede side, – i det tilfælde skal du blot tage nødderne ud af køleskabet 1/2 time inden de skal servers.


Den smager godt, men jeg synes min kage blev lidt tynd. Kan den koges ind igen?
Hej Sally
Du kan sagtens koge den mere ind/koge den ind igen. Man skal lige lære konsistensen at kende, for den skal have lidt mere end man umiddelbart tror 🙂
Men koges den for meget ind, bliver den også ret fast, så det er lige en balance 🙂
Dbh Dianna
Kh Dianna